Actrița Svetlana Permyakova s-a plâns că s-a îngrășat în timpul pandemiei. Mulți au considerat că este vorba de o exagerare, de fapt. Chiar dacă a pus câteva kilograme, aspectul plăcut și trăsăturile frumoasei Svetlana nu s-au schimbat deloc.

Svetlana Permyakova, în vârstă de 49 de ani, este cunoscută nu numai pentru rolul său excelent în proiecte de televiziune, ci și pentru formele sale „apetisante”. Este interesant faptul că acele kilograme în plus nu i-au afectat celebritatea, ci dimpotrivă, au adăugat farmec actriței carismatice și talentate. Dorința Svetlanei de a pierde în greutate a fost remarcată în ultimii ani. Vedeta a urmat diverse diete, însă, succesele au fost vizibile doar până la început pandemiei.

Svetlana Permyakova s-a plâns că în timpul autoizolării s-a îngrășat în mod vizibil. Atunci nimeni nu lua aceste cuvinte în serios, pentru că toată lumea era în aceleași condiții. Acum, când actrița a apărut în fața publicului, schimbările în legătură cu silueta ei au devenit clare.


Pe 11 iulie, actrița a apărut în sferturile de finală ale Ligii majore KVN. Vă reamintim că, Svetlana Permyakova a participat la un moment dat la o competiție de umor, iar aceste spectacole au contribuit la viitoarea sa carieră. Acum, celebritatea  este prezentă în KVN, în rolul de oaspete.

Aspectul actriței s-a schimbat: ea și-a recăpătat formele anterioare. Este de menționat și îmbucurător faptul că actriței nu-i apar probleme de sănătate.

Foto: google.com
Sursa: woman.ru

 

Distribuie articolul: