Ciocolata din Dubai a rămas în urmă. Noile vedete ale verii sunt prăjiturile în formă de fructe, cu arome proaspete și răcoritoare, care au cucerit atât rețelele sociale, cât și cofetăriile din România.

 

Aceste deserturi hiperrealiste, ce imită mango, căpșuni sau mere, ascund combinații surprinzătoare de gusturi și, potrivit celor care le-au încercat, dau dependență, transmite libertatea.ro.

„Le-am văzut pe Instagram și mi s-a făcut poftă, așa că am vrut să le testez și eu. Sunt delicioase”, a spus un client.

„Sunt foarte populare, iar cererea este uriașă. Într-o singură zi vindem aproximativ 300 de prăjituri, iar mango este preferata clienților. Prețurile variază între 20 și 60 de lei românești”, a explicat Iuliana Buțu, administrator de cofetărie.

Pe lângă fructele clasice, în vitrine au apărut și prăjituri în formă de boabe de fistic sau cacao.

„Ne-am dorit să aducem pe piață un vibe nou și fresh. Prăjitura-căpșună are un mousse din fructe, iar cea cu mango, combinată cu iaurt, e ideală pentru zilele călduroase de vară”, a transmis Isabela Militaru, marketing manager.

Trendul deserturilor hiperrealiste s-a lansat în cofetăria de top și a devenit celebru datorită francezului Cédric Grolet, desemnat cel mai bun patiser din lume.

Distribuie articolul: