Acest preparat sănătos și ușor de pregătit te remineralizează și combate oboseala. Se gătește rapid, în aproximativ 30 de minute, fiind ideal pentru un regim echilibrat și gustos.

 

Ingrediente pentru patru porţii

2 piepți de pui dezosați

30 g muștar

220 g brânză de capră

200 g spanac

sare

piper

ulei de floarea-soarelui

Mod de preparare

Încingi cuptorul la 200 °C. Sotezi spanacul într-o lingură de ulei, până se înmoaie, îl dai deoparte și-l lași la răcorit, apoi îl storci în mână și-l toci. Îl amesteci cu jumătate din cantitatea de muștar, brânza de capră sfărămată, sare și piper, după gust.

Tai piepții de pui în jumătate, apoi îi bați ușor cu ciocanul de la șnițele, doar pentru a-i frăgezi, nu pentru a-i subția.

Pui peste fiecare jumătate din compoziția de spanac și rulezi strâns, eventual legi ruladele cu o sfoară. Le ungi cu muștarul rămas și le dai la cuptor, într-o tavă cu hârtie de copt, aproximativ 40 de minute.

Distribuie articolul: