Nu te spăla pe cap şi nu plânge de Revelion! Obiceiuri care alungă ghinionul în noul an

-
Cristina Botnarevschi
- 3 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2023/12/32719615-840F-4499-B40C-C648A0A7AEF2.webp
500
348
Articole recomandate
- prev
- next
Pornește într-o călătorie spirituală: trăiește magia Şeb-i Arus, celebrarea lui Rumi la Konya
-
Cristina Botnarevschi
- 2 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2025/11/IMG_6335-900x720.jpeg
800
640
Inima Anatoliei, un spațiu care a găzduit nenumărate civilizații de-a lungul secolelor, continuă să îmbine religii, tradiții, filozofii și patrimoniu cultural într-un mozaic unic. ...
Transformă o simplă friptură de porc într-o explozie de arome spaniole – rețeta pe care toți prietenii tăi o vor cere
-
EA.md
- 2 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/12/3307.jpg
687
429
Oțetul sherry și paprika picanta transformă această friptură: carne de porc cu un aer puternic spaniol. Un strop în plus de oțet la finalul rețetei adaugă un plus de savoare castel...
Nucile, boboasele și cerealele trebuie ținute la înmuiat înainte de consum. Află de ce este obligatoriu!
-
EA.md
- 3 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2017/11/beans-1-1024x705.jpg
800
551
„Cât timp trebuie ținute în apă? Orezul brun - 12 ore, hrișca - 5 ore, meiul - 5 ore, quinoa - 5 ore, nucile - 12 ore, semințele de cedru - 3 sau 4 ore, fasolele ...