Interviu. Svetlana Pogorevici: Lucrul de cofetar nu este deloc ușor, dar orice eșec este un mod de a te ridica
- Cristina Botnarevschi
- 4 min read
Articole recomandate
- prev
- next
Pandispanul clasic: Secretul unei rețete atât de simple
- EA.md
- 3 min read
Rețeta clasică a pandispanului, deși este o rețetă extrem de simplă are câteva reguli pe care trebuie să le urmăm pentru reușită.
Pentru pandispanul clasic folosim 30 gr făină...
Cum să faci prăjiturile de casă să fie pufoase? Iată secretul!
- EA.md
- 1 min read
Pentru asta, trebuie să fii atentă în primul rând la praful de copt sau la bicarbonatul de sodiu pe care îl folosești. Acestea fac prăjiturile „pufoase”, astfel că tebuie să fie de...
Tortul de biscuiți fără coacere care a fost servit la nunta Ducilor de Cambridg: rețeta este uluitor de simplă
- EA.md
- 2 min read
Un tort de biscuiți fără coacere a cucerit familia regală. Este favoritul reginei și a prințului William. The Royal Collection Trust a dezvăluit rețeta de tort folosită pentru tor...