Halle Berry a primit, pe merit, titlul de „sex simbol”, la începutul anilor ’90 și nu s-a mai despărțit de acesta timp de 30 de ani. Actrița a împlinit recent 55 de ani, ceea ce este foarte greu de crezut, dacă e să deschizi pagina ei de Instagram, unde Berry distribuie activ fotografii în costum de baie și videoclipuri de la antrenamente. Vezi în cele ce urmează ce principii de viață îi permit lui Holly să arate cu 20 de ani mai tânără.

Holly urmează, de mulți ani, o dietă ce combină două sisteme nutritive populare: postul intermitent și dieta keto. Actrița mănâncă doar timp de 8 ore pe zi și alege alimente bogate în grăsimi sănătoase, fibre, și proteine. Menținerea unei siluete subțire nu este singurul motiv pentru care Berry a renunțat la carbohidrați, Holly are diabet de tip 2, deci nu își poate permite dulciurile nici măcar ocazional.

Prânzul preferat al lui Holly este o friptură suculentă și o farfurie mare de salată verde (cu verdeață predominant de culori întunecate, pentru că are mai mulți antioxidanți). În plus, mănâncă adesea diverse tocănițe de legume și carne. Actrița, pur și simplu, adoră ouăle și avocado.

Dieta acesteia include, de asemenea, bulion de oase, care ajută la completarea rezervelor de colagen. Poate fi dificil să trăiești fără dulciuri, dar Berry are întotdeauna un frigider plin de fructe de pădure. Afinele, căpșunile, zmeura și murele sunt cele mai sănătoase deserturi existente. Pomușoarele sunt bogate în antioxidanți, care, printre altele încetinesc îmbătrânirea, întăresc imunitatea și îmbunătățesc starea pielii.

Cu toate acestea, nu se poate spune că Holly a renunțat la toate plăcerile vieții. Băutura preferată a actriței este vinul sec, pe care îl bea destul de des. Berry preferă micul dejun cu cafea, își prepară o băutură pe bază de cafea neagră și ulei MCT, combinația dintre grăsimi sănătoase și cofeină energizează organismul și potolește foamea, pentru o lungă perioadă de timp.

Distribuie articolul: