Moldoveanca Irina Ceban, în vârstă de 33 de ani, este noua concurentă a emisiunii „Survivor” din România de la Kanal D. Bruneta nu este deloc străină în ceea ce privește emisiunile televizate, ea a mai participat la show-ul „Bravo, ai stil!”.

Irina Ceban se numără printre cele patru noi concurente care au intrat în data de 8 aprilie, în echipa Faimoșilor și Războinicilor. Tânăra a decis să facă parte din echipa „Faimoșilor”, unde concurenții au întâlnit-o cu un vibe pozitiv. Ea a devenit cunoscută după ce a participat în sezonul cinci, la „Bravo, ai stil!” și a ocupat locul trei în competiție.

Cunoscută ca Irisha, Irina a absolvit Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău, apoi a urmat o școală de stiliști în România, dar și una în America. S-a mutat în România în anul 2014 și de atunci s-a lansat în cariera de model și a defilat pe podium timp de trei ani. De asemenea, Irisha este cântăreață și dansatoare. În vara anului 2017, Irina în colaborare cu Dj Sava și Uddi au lansat prima ei piesă: „Fosta ta”.

Apoi, în 2018 a lansat și piesa „You lose”, iar clipul a fost filmat în SUA.

Fanii Irinei Ceban i-au trimis mesaje de susținere pe instagram, inclusiv și interpreta Alexandra Stan: „Nu creeeed! Bine @irishaofficial Succeeees!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by IRINA CEBAN (@irishaofficial)

Irina Ceban spune că este pasionată de sport și se descrie ca fiind perfecționistă, ceea ce înseamnă că probabil moldoveanca se va descurca de minune pe traseele din Republica Dominicană.

„Vedeta a acceptat provocarea „Survivor” pentru a trăi experiențe noi. În cazul în care ar câștiga competiția, Irisha are în plan să învestească în visurile ei, precum s-a întâmplat până în prezent.”, menționează Viva.ro.

Autor: Micaela Nemîchin, stagiară

 

Distribuie articolul: