Britney Spears continuă să stârnească tot felul de controverse şi să îi facă pe fanii săi să îşi pună întrebări legate de ce se întâmplă în viaţa vedetei, drept dovadă sunt postările pe care le face cântăreaţa în ultima vreme pe reţelele sociale. Internauții sunt de părere că artista vrea să trimită un mesaj ascuns. 

Ultima fotografie pe care cântăreaţa în vârstă de 39 de ani a postat-o pe internet i-a şocat pe fanii săi. Imaginea care pare să fie din epoca Victoriană înfăţişează un craniu de bebeluş. Alături de fotografie, Britney a făcut o trimitere la piesa ei Baby One More Time: „Devil is în the details….wouldn’t want this baby to hit me one more time”. (Diavolul este în detalii … nu aş vrea ca acest copil să mă mai lovească o dată).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Postarea a acumulat peste 200.000 de aprecieri, dar în comentarii fanii şi-au exprimat îngrijorarea, considerând că este un fel de semn.

Starul pop a continuat să posteze păstrând o notă la fel de ciudată. „Sunt un vampir cu aspect extrem de rău, dar într-adevăr asta e toată ideea!!!!”. 

În urmă cu câteva luni, vedeta a mai avut postări de acest fel şi atunci fanii săi au reacţionat şi au asaltat-o cu mii de întrebări.

Amintim Britney se află sub tutela tatălui ei de 12 ani de zile și mulți sunt cei care cer ca femeia să fie eliberată. Rezultatul a luat forma unei petiții care a strâns peste 134.000 de semnături, alături de hashtag-ul faimos #FreeBritney

Distribuie articolul: