Cea mai bună reţetă de pui cu parmezan se găteşte super rapid şi e delicioasă, motiv pentru care îţi propunem să o încerci. Poate fi potrivită pentru prânz, dar şi pentru cină, fiind o variantă mai sănătoasă a şniţelului.

Această rețetă este reprezentată de pui în crustă de parmezan, pe care îl poţi face atât la cuptor sau să-l prăjeşti în tigaie.

Ingrediente:

  • 600 de grame de piept de pui
  • 150 de grame de parmezan ras mărunt
  • două ouă
  • 100 de grame de pesmeți
  • sare şi piper, după gust
  • rozmarin
  • pătrunjel proaspăt

Preparare:

Tăiați pieptul de pui sub formă de fâşii subţiri, iar apoi condimentați cu sare şi piper. Ulterior, pregătiți trei boluri în care să puneți parmezanul ras, în altul ouăle bătute şi în altul pesmețul. Tăiați apoi pătrunjelul verde şi amestecați-l cu ouăle bătute, împreună cu rozmarinul. Încingeți tigaia, iar apoi treceți fiecare bucată de pui prin parmezan, însă aveți grijă să scuturați excesul, după care treceți-l prin ouăle bătute şi prin pesmeți.

Consumați puiul în crustă de parmezan cu o salată de murături asortate sau cu orez.

Serviți cu plăcere!

Sursa: Clickpoftabună.ro

Vezi și: Orez cu ou și șuncă, în stil asiatic. Servit ca atare sau ca garnitură, te va cuceri instantaneu

Distribuie articolul: