Sanda Diviricean a publicat o fotografie pe pagina sa de Facebook în care apare alături de fiica Iustina Filat, sora sa Galina Ghilaș și mama sa. Acestea s-au adunat cel mai probabil la o seară între femei și au petrecut timpul discutând într-un local frumos și elegant. 

Iustina Filat este deja domnișoară în toată legea și trebuie să menționăm că îi seamănă foarte mult mamei sale.

Este o ocazie mai rară când toate patru se adună împreună, având în vedete că Iustina studiază peste hotare. Pentru această seară în familie, doamnele au ales ținute elegante și rafinate.

Fotografia a fost însoțită și de un mesaj dedicat Galei Generozității și oamenilor care fac acest eveniment posibil an de an pentru copii din famili social vulnerabile și din orfelinate, care merită să se bucure de sărbători.

„Lucia Berdos, frumoasă provocare și toată admirația pentru implicarea ta în acest proiect  extrem de important, pe care îl realizezi împreună cu CCF/ HHC Moldova și cu mulți oameni cu inima mare. A aduce copiii în familii, a nu-i lăsa în instituții reci și întunecoase mi se pare nu doar necesar, ci absolut obligatoriu.

Nimic nu se compară cu atmosfera de acasă, cu mirosurile care vin din bucătărie, cu gustul mâncării gătite de mama, cu atingerile și îmbrățișările ei. Toate aceste lucruri îl fac pe copil să trăiască un confort psihic care îi influențează personalitatea, caracterul, comportamentul. Dacă este privat de aceste lucruri în copilărie, le va simți lipsa toată viața. Dacă este privat de atenția familiei, va suferi o traumă psihică care, de multe ori, nu mai poate fi tratată. De aceea am toată admirația pentru toți cei care participă la aducerea copiilor în familii și desființarea instituțiilor reci și sumbre. Ei aduc mult mai multe, aduc căldura mamei, grija tatălui, zile de nașteri cu baloane și tort, râsete, culori și bucurie acolo unde începe o viață de om. Sunt recunoscătoare până la cer familiei mele, mamei, tatălui, surorii, fratelui pentru că mi-au oferit tot ce au avut ei mai bun”, a scris femeie a de afaceri.

 

Vezi și: Sanda Diviricean și fiica sa Iustina, la un eveniment de modă din Chișinău (Foto)