O gustare completă şi sănătoasă: brioşe sărate, pe care le poţi prepara rapid pentru cei mici, dar care sunt foarte bune şi a doua zi, la pachet. Iată de ce ai nevoie și cum să le prepari.

Ingrediente:

  • 2 cartofi
  • 200 g piept pui fiert
  • 100 g caşcaval
  • 3 ouă
  • 150 g făină
  • sare, piper, după gust
  • busuioc, pentru decor

Preparare:

Speli cartofii, îi fierbi în coajă, îi cureţi ţi îi pasezi. Adaugi pieptul de pui tăiat cubuleţe, caşcavalul ras, ceapa mărunţită, ouăle bătute cu sare şi piper şi făina. Omogenizezi compoziţia şi o torni în forme de brioşe, pe care le coci la foc mediu până se rumenesc.

Le decorezi cu frunze de busuioc.

Poftă bună!

SURSA

Vezi și: Supa-cremă de sfeclă roșie, operă de artă culinară ce surprinde prin culoare și savoare

Distribuie articolul: