Micuța Eleonor, fiica actorilor Ghenadie Gâlcă și Aliona Triboi, a fost botezată în acest weekend. Familia a ținut să aibă și o mică sărbătoare după eveniment, dedicată în mare copiilor și care să marcheze frumosul eveniment așa cum se cuvine. Redacția noastră vă oferă imagini unice din arhiva de familie, de la botez.

„Am ținut să avem cam același ritual pe care l-am avut la sora mai mare, asta ca să nu facem diferență între fete. Bineînțeles că Ruxanda a fost cea mai curioasă pe toate planurile și a ținut să vadă cu proprii ochi și să încerce tot ce se întâmpla în ziua respectivă, fie acasă, fie la biserică, fie la petrecere”, ne-a spus actrița și interpreta Aliona Triboi.

Micuța Eleonor, sau Nora, așa cum îi spune familia, a purtat o rochiță din atlas și dantelă, de culoare ivory. Boneta din același set avea o fundiță roșie, potrivită pe stânga.

Cât despre nanii de botez, Aliona Triboi ne-a spus că toți le sunt prieteni buni și majoritatea au botezat-o și pe prima lor fetiță, Ruxanda.

Vezi și: Actrița Aliona Triboi a devenit mămică pentru a doua oară! Iată ce nume a primit bebelușul

„Avem în total 22 de nani de botez, însă la eveniment au fost prezenți doar 17, restul fiind la moment peste hotare. Ne-am bucurat foarte mult că bunii noștri prieteni au acceptat și chiar ne-au rugat să le fie fetelor nași de botez, lucru pentru care le mulțumim”, a mai declarat Aliona pentru EA.md.

Familia Triboi-Gâlcă a avut parte și de o petrecere frumoasă alături de cei apropiați, unde s-au distrat și au marcat așa cum spune tradiția acest eveniment memorabil.

Foto: Arhivă de familie. Imaginile sunt cu drept de autor și nu pot fi reproduse.