Crăciunul bate la uşă cu desaga plină de bunătăţi şi de cadouri. Am strâns pentru tine, în aceste pagini, fel şi fel de reţete numai bune pentru masa de sărbătoare. Inspiră-te şi găteşte cu dragoste pentru cei dragi!

Ingrediente

  • 300 g ficat de pui
  • 150 ml friÈ™că lichidă
  • 30 g unt
  • 2 cepe
  • 40 ml coniac
  • 1 crenguță de cimbru
  • sare
  • piper

Preparare:

Speli ficatul de mai multe ori în apă rece. Tai ceapa julien, iar crenguța de cimbru o rupi. Pui untul într-o tigaie și-l topești, adaugi ficatul, ceapa și cimbrul. Condimentezi cu sare și piper, după gust. Amesteci până când ficatul este gata. La final, torni coniacul și mai lași pe foc 2 minute, îl pasezi cu blenderul, apoi îl treci printr-o sită. Separat, bați frișca și o amesteci cu ficatul.

Poţi să servești pateul cu smochine proaspete.

Sursa: clickpoftabuna.ro

Vezi şi: Pulpe de pui aromate cu usturoi, cimbru și lămâie, perfecte pentru o cină în familie