Ultimii 8 ani au schimbat la propriu viața membrilor familiei Obama. Michelle, în calitate de Primă Doamnă, nu doar că și-a apărat cu demnitate rolul, ci și-a dezvoltat propriile programe caritabile și de leadership, care au schimbat multe vieți. Prima Doamnă a SUA a acceptat să devină protagonista din decembrie a publicației Vogue, apărând și pe coperta revistei.

 

Redactorii Vogue au decis să facă publice interviul și ședința foto cu Prima Doamnă Michelle Obama, versiunea fiind disponibilă și pe magazinul online Amazon.

În interviul oferit pentru Vogue, Michelle Obama își dezvăluie sentimentul cu care pleacă de la Casa Albă și le spune cititorilor că este mai inspirată ca niciodată. Soția lui Barack Obama vorbește, de asemenea, despre maternitate și stilul ales, pe care și l-a cultivat în materie de vestimentație, de-a lungul mandatului.

Michelle recunoaște că în ultimii 8 ani, Casa Albă s-a schimbat mult, devenind mai caldă, mai puțin formală și mai distinctă, adică un fel de „Omabalot”. Prima Doamnă menționează, de asemenea, că a petrecut foarte mult timp în compania tinerilor, lansând un program de mentorat pentru fete defavorizate. O dată pe lună, începând cu 2009, Casa Albă a fost vizitată de tineri curioși, care visau să ajungă acolo.

Motivul pentru care Michelle Obama a făcut o prioritate din accesul la educație a fost experiența neplăcută prin care a trecut ea însăși, odată ajunsă la liceu. Pe de altă parte, a adorat să meargă în campusurile liceelor, pentru a surprinde adolescenții, care o întâmpinau mereu cu ochii cât cepele.

Protagonista susține că familia va locui la Washington D.C. până când fiica mai mică își va încheia studiile, iar ea își va continua misiunea socială asumată în proiectele sale.

Autoarea ședinței foto pentru interviu este nimeni alta decât faimoasa americancă Annie Leibovitz, care a fotografiat multe celebrități de-a lungul vremii și a avut o colaborare recentă cu Regina Elisabeta a II-a.

Foto: Annie Leibovitz/VOGUE

Distribuie articolul: