Dana Marchitan nu este unica interpretă din Republica Moldova, care decide să-și reîncerce puterile la X Factor România. Pe același drum a pornit și Petru Loghin alias Samir Loghin, care a fost mai nonconformist, alegând să cânte în limba franceză.

S-a întors după victorie! Dana Marchitan revine în cursa X Factor România (Video)

„Vin la acest concurs pentru a doua oară. Mi-a plăcut și prima dată, de aceea am decis să mai încerc. Fiecare om are o a doua șansă”, spune Samir, în prezentarea sa.

Moldoveanul de 29 de ani recunoaște că și-a dorit o schimbare de look și de aceea și-a pus lentile de contact care i-au schimbat culoarea ochilor, transformând-o în albastră.

Samir a ales să-i impresioneze pe jurați cu piesa „SOS d’un terrien en détresse”, a lui Daniel Balavoine.

La fel ca și Dana Marchitan, Samir a luat 4 de DA din partea juraților:

Ești primul concurent pe care l-am auzit cu notele grave acolo unde trebuie. Frate, a fost bine. Ăștia-s ochii tăi, sau ți-ai pus lentile? Am zis la un moment dat că ești un Alain Delon din Chișinău! Mă bucur că n-ai mai început cu Sandokan, că ai venit cu altceva și m-ai surprins plăcut. Bravo!”, i-a mărturisit Ștefan Bănică.

Îmi place, Samir, e o tranziție la ceva serios. Aproape că nu te-am recunoscut. Ai trecut cu bine!”, a adăugat Delia.

E unul dintre cazurile rare când o interpretare imperfectă și un pic jucăușă te bagă în starea piesei. Eu eram în altă lume. Ai un mare DA de la mine!”, a adăugat solistul din Carla’s Dreams.

„Ai și de la mine un DA!”, a încheiat Horia Brenciu.

Foto: captură video

Distribuie articolul: