Femeile deseori își pun întrebarea: De ce el se îndepărtează de mine? Răspunsurile sunt multe, pentru că bărbații chiar dacă nu o arată, sunt sensibili, dar și „ciudați” atunci când este vorba de relație. Uneori este dificil pentru o femeie să-și dea seama ce a mers prost într-o relație. Dar totuși, ea trebuie să conștientizeze că nu mereu este doar vina ei, pentru că unii bărbați sunt cunoscuți pentru comportamentul lor imprevizibil. 

Foto: huff.ro

Potrivit m24.ru un bărbat trebuie mai întâi să-și găsească locul în societate și doar apoi va putea fi într-o relație serioasă.

Iată top 8 motive de ce bărbații se îndepărtează:

Este stresat

Când un bărbat se confruntă cu dificultăți, trebuie să se retragă și să își rezolve singur problemele. Cea mai mare greșeală pe care o poți face este să nu-i dai spațiul pentru a face acest lucru.

Se simte sufocat

Foto: andreearaicu.ro

Uneori, prea multă atenție de la tine este suficientă pentru a-l determina să se retragă.

Se simte vulnerabil si speriat

Potrivit elle.ro acei bărbați puternici, care ar putea lupta cu oricine pentru a se afirma, devin mai puțin curajoși atunci când se simt vulnerabili, când cred că pierd controlul asupra lor și a emoțiilor.

Nu vrea o relație

Dacă la început a fost extrem de entuziasmat de prezența ta în viața lui, asta nu înseamnă că va fi așa mereu. Ei se plictisesc repede și fug de responsabilități.

El nu împărtășește viziunea ta pentru viitor

El nu vrea ce vrei tu. Dacă îl întrebi, „Unde ne vezi peste un an?” nu va ști ce să-ți răspundă.

Nu s-a hotărât dacă tu ești „aleasa”

Potrivit psychologies.ro bărbații des continuă să te țină lângă sine, dar totodată își păstrează spațiu pentru alte opțiuni. Prin urmare, veți fi împreună doar până va apărea cineva mai interesant.

Nu are intimitate sexuală

Foto: adevărul.ro

Se știe că sexul este foarte important pentru un bărbat. Conform populari.ro una dintre cele mai vizibile diferențe dintre bărbați și femei este că bărbații sunt de obicei, cei care caută experiență sexuală, fără să se atașeze emoțional. În timp ce femeile trebuie să dezvolte conexiunea emoțională.

Au nevoie de o pauză de la sentimente

Bărbații nu trăiesc într-o lume sentimentală atât de des pe cât o fac femeile. Au tendința de a se bucura de moment, iar apoi de a se retrage un timp fără a oferi explicații.

Tu ai întâlnit un bărbat care s-a îndepărtat de tine fără motiv?