Decorațiunile de Crăciun ne fac să ne simțim ca într-o poveste. Ne îmbrăcăm casa în straie strălucitoare și drăguțe. În fiecare cameră, avem câte o betea sau o decorațiune. Mai jos vom enumera decorațiunile de Crăciun pe care trebuie să le ai în casă pentru a reda spiritul Crăciunului.

1. Bradul

Există Crăciun fără brad? Bradul împodobit ne anunță că vine Crăciunul și ne bucurăm ca niște copii. De abia așteptăm, să punem cadourile sub brad și să le despachetăm. E piesa de rezistență, în jurul căreia îți decorezi casa. Recomandăm un brad natural, iar pentru celelalte camere poți crea propriul brad.

2. Coronița

Sursa foto: Crafty.ro

Coroana de Crăciun este o parte esențială. Coroanele sunt decorațiuni pe care le poți pune pe ușă, pe masă sau pe noptieră. Poți folosi o coroană de flori pe ușa de la intrare sau pe ușile din casa ta. Coroanele pot fi făcute din crengi de brad, fructe de pădure sau alte materiale naturale. Alegerea depinde de tine și poți crea o corniță unică și originală.

3. Figurine Moș Crăciun

Sursa foto: VIVRE

Moș Crăciun nu trebuie să lipsească din casa ta. Sunt o mulțime de figurine din care poți alege pentru a completa decorul de sărbătoare.

4. Un brad micuț

 

Sursa foto: Better Homes and Gardens

Decorează fiecare cameră. Nu uita de dormitor sau bucătărie. În aceste camere, poți pune un brad micuț, Poți alege un brad decorat sau unul simplu, pe care să-l împodobești tu.

5. Ghirlande

Sursa foto: Visual Hunt

Luminează-ți întreaga casă. Ghirlandele le poți pune în orice cameră, creând o atmosferă de sărbătoare. Le poți pune deasupra patului tău, în jurul televizorului, pe perdea etc.

6. Lumânări

Sursa foto: Housing

Lumânările vor face ca apartamentul tău să miroasă a Crăciun. Există atât de multe arome, care să te încânte și să-ți creeze o stare de bine. Datorită lor, vei  crea o atmosferă romantică și caldă.

7. Zăpadă artificială

Sursa foto: The Snow People

De sărbători, așteptăm cu nerăbdare fulgii de zăpadă. Adorăm să bem o ciocolată caldă privind cum ninge și ascultând colinde. Creează-ți peisajul de iarnă în propria ta casă. Adaugă zăpadă artificială pe brad, pe ramurile coroniței.

8. Voia bună

Nu uita să împodobești casa ta cu zâmbetul tău și să te bucuri de sărbătorile de iarnă.

 

 

Distribuie articolul: