Recent, întreg mapamondul a intrat în feeria sărbătorilor de iarnă, iar fiecare oraș din lume „concurează” prin inaugurarea celor mai frumoși pomi de Crăciun. Iată că după perioada de pandemie, pentru prima dată, inaugurarea bradului din centrul Rockefeller din New York, a fost făcută cu prezența a câtorva sute de oameni, care s-au adunat să vadă unul dintre cei mai frumoși pomi din întreaga lume.

„Bradul uriaș este de fapt un molid norvegian, de peste 85 de ani și înalt de 24 de metri. 50.000 de beculețe îl împodobesc, iar în vârf are o stea decorată cu 3 milioane de cristale Swarovski care cântărește aproximativ 408 kilograme”, scrie digi24.ro.

 

Oamenii au rămas entuziasmați de „povestea” de iarnă creată în orașul lor. Sute de luminițe, decorațiuni și proiecții pe clădiri au impresionat publicul care și-au scos telefoanele pentru a imortaliza ceea ce văd.

 

La acest pom de crăciun, aproximativ în anul 1992, a fost filmata o scenă din pelicula legendară de crăciun „Singur acasă 2 – Pierdut în New York”.

Vezi și: Cele mai spectaculoase imagini ale Parisului decorat pentru sărbătorile de iarnă (Foto)