Cu toții suntem curioși să aflăm dacă mai există o persoană pe acest pământ care ne seamănă perfect. Șansele noastre de a ne găsi „sora sau fratele” geamăn sunt cu mult mai mici, decât cele a vedetelor, evident. Iată 12 personalități care a căror dubluri au fost descoperite de internauți.

Ariana Grande și Paige Neiman

Paige îi seamănă într-atât de mult artistei, încât deseori este confundată cu aceasta. Asemănarea a făcut-o populară pe rețelele sociale, adunând pe Instagram aproape 700 mii de urmăritori, iar pe TikTok, peste 8 milioane.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Paige Niemann (@paigeniemann)

Beyonce și Brittany Williams

Brittany este o cântăreață începătoare. Aceasta recunoaște că deseori i se întâmplă ca persoane necunoscute să se apropie de ea pentru a-i cere un autograf, crezând că e Beyonce.

Rihanna și Andele Lara

Andele Lara este beauty bloggeriță, iar datorită asemănării cu Riri a reușit să adune o armată de fani.

Jennifer Lopez și Janice Garay

Janice este o împătimită a sportului, de altfel și JLo este. Femeia însă nu e bucuroasă că i se spune frecvent despre asemănarea cu diva latino: „Spuneți că fiecare are o soră sau un frate geamăn? Dacă Jennifer este sora mea, voi ține cont de asta, dar eu nu sunt Jennifer Lopez, eu sunt Janice din Huston”

Selena Gomez și Sofia Solares

Aceiași ochi și aceleași buze senzuale, Sofia pare să fie sora geamănă a artistei, dar cel mai probabil asemănarea se datorează originii mexicane a amândurora.

Jennifer Lawrence și Alexia Maier

Alexia este model și nici nu-și imagina că seamănă cu vreo actriță, până nu s-a apropiat cineva de ea pe stradă, pentru a cere un autograf.

Bella Hadid și Anastasia Arabcikova

„Pentru prima oară mi s-a spus despre asemănare acum doi ani. Eram într-un salon de înfrumusețare și era acolo o tânără care mă privea insistent. Apoi mi-a spus că seamăn cu Bella Hadid. Pe atunci nici nu știam cine este ea. Mai apoi mi s-a spus din ce în ce mai des, atât pe stradă, cât și în mediul online”, povestește Anastasia.

Distribuie articolul: