În ziua de azi imaginea contează foarte mult, iar dacă mai semeni cu cineva foarte celebru, atunci te poți bucura de multe avantaje, inclusiv financiare. De această dată o să vă vorbim despre câteva exemple din Rusia, care au devenit celebre peste noapte pentru că seamănă cu vedete celebre de la Hollywood. 

O rusoaica în vârstă de 25 de ani, pe nume Kate Shumskaya  a simțit avantajele asemănării cu Scarlett Johansson.

Datorită asemănării cu starul din Black Widow, TikTok-ul a făcut-o vedetă internațională și i-a sporit imediat veniturile. A reușit să părăsească micuțul oraș în care s-a născut și s-a mutat în Moscova pentru o carieră de influencer. Înainte lucra ca agent de vânzări la o companie de construcții și acum are peste 10 milioane de followeri pe TikTok.

Desigur, Rusia are o Angelina Jolie a lor. Risha Kova face furori datorită asemănării cu celebra actriță. De profesie model și cântăreață, Risha este un adevărat influencer în Rusia.

Din topul acesta nu poate lipsi nici Leonardo DiCaprio.

Viața lui Roman Burtsev, în vârstă de 39 de ani, s-a schimbat total după ce a devenit faimos pe internet, datorită asemănării cu starul de la Hollywood. A primit tot felul de contracte avantajoase și a început să câștige o mulțime de bani, dar asta până când a adăugat câteva kilograme în plus.

Legendele spun că vedetele sunt obișnuite să se folosească de dublurile lor atunci când au de filmat o scenă pe care nu ar putea-o face. Sau le folosesc ca să scape de presă. Oare să fie adevărat? Credem că este distractiv pentru o sosie să trăiască senzația că este un super star internațional.

Distribuie articolul: