Au mai rămas doar câteva zile până la Anul Nou. Dacă nu ai avut încă timp să te gândești la look-ul tău pentru o noapte festivă până în cel mai mic detaliu, atunci acum este momentul să o faci. Noi am vorbit despre machiaj, manichiură, ținute, dar nu despre coafură, de aceea acest articol te va inspira să o alegi pe cea mai potrivită.

Citește și: Specialista Ana Ciobanu, despre cum ne facem manichiura pentru Revelion: „unghiile trebuie să arate perfect” (Interviu)

Petrecerea de Revelion este un moment grozav de experimentat, pentru că anume atunci poți alege cel mai nebunesc stil pe care nu ai îndrăznit niciodată să-l încerci până acum. Am adunat pentru tine câteva idei de coafuri pentru Anul Nou, care te vor face vedeta sărbătorii. 

Accesoriile pentru păr 

Agrafele au revenit în lista preferatelor a fashionistelor încă în primăvara trecută, iar de atunci nu s-a renunțat practic deloc la ele. Agrafele sunt o modalitate ușoară de a crea o coafură îndrăzneață în doar câteva minute. Poți prinde o șuviță de păr cu o agrafă sau de ce nu, poți folosi mai multe deodată. Alege accesorii cu decor vizibil – sclipici, perle și strasuri. După sărbători, pot fi integrate cu ușurință în garderoba ta de zi cu zi – vor ajuta la crearea unui accent luminos chiar și în cel mai elementar aspect.

Ploița

Un alt mod spectaculos și foarte neobișnuit de a crea o coafură festivă este așa numita „ploiță”. Această idee a apărut pentru prima dată în anii ’90, dar din păcate a fost uitată rapid. Totuși, acum renumitul TikTok a făcut astfel încât aceasta să reînvie în acest sezon. Cu câteva luni înainte de Anul Nou, utilizatorii platformei din toată lumea au început să încarce mii de videoclipuri în care arată crearea pas cu pas a acestei coafuri. Deci, dacă ai împodobit deja bradul de Crăciun, dar „ploița” a rămas – nu te grăbi să scapi de ea. Folosește-o pentru a crea o coafură neobișnuită și fii sigură că toată atenția va fi asupra ta. 

Panglicile 

Panglicile de păr au revenit pe arena modei în sezonul primăvară-vară 2021 și în mod clar acestea nu ne vor părăsi în viitorul apropiat. Acest accesoriu este o modalitate ușoară de a adăuga farmec celei mai simple coafuri. Fă o coadă înaltă (sau, dimpotrivă, foarte joasă) și decoreaz-o cu o fundă mare de catifea sau împletește coada cu o panglică. 

Iată și alte idei de coafuri pentru seara specială dintre ani:

Femeile cu păr lung și des nu trebuie să se chinuie să caute accesorii potrivite: doar fă niște bucle mari sau prinde câteva șuvițe de păr în mai multe elastice mici.

O altă opțiune universală de coafură este un coc. Îl poți face voluminos și să eliberezi câteva șuvițe în jurul feței, sau poți alege o variantă perfect netedă. 

Aranjare elegantă, dar foarte ușoară – păr pieptănat pe spate. Tot de ce ai nevoie este un gel de păr cu o fixare bună și un pieptene cu dinți fini. Această coafură va arăta la fel de bine atât pe părul scurt, cât și pe cel lung.

Tu ce coafură vei alege pentru seara de Revelion?

Citește și: Make-up artista Lucia Macarov, despre cum să ne machiem în seara de Revelion: „Vom străluci la propriu” (Interviu)

Sursa: bazaar.ru

Distribuie articolul: