Anul 2021 a fost atât un an greu, cât și unul frumos. Multe lucruri s-au întâmplat și la fel de multe lecții s-au învățat. Totuși, anul ce pleacă a avut parte de dragoste, pentru că mai multe cupluri din showbiz și-au găsit perechea potrivită. De aceea, în acest material îți vom arăta care sunt celebritățile care s-au logodit în acest an magic.

A fost un an intens pentru multe cupluri. Unele vedete au ieșit din relații de lungă durată, altele însă, au decis să facă pasul cel mare, adică să spună „Da”. Deci, iată doar câteva dintre cuplurile norocoase și fericite din acest an care au devenit soț și soție: 

Ariana Grande și Dalton Gomez

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu un an, iar lucrurile au evoluat rapid între ei. Dalton este agent imobiliar și a ajutat-o pe artistă să își caute casă. De aici și până a fi un cuplu nu a durat foarte mult timp. La finalul anului trecut s-au logodit, iar în luna mai a acestui an au făcut pasul cel mare. Nunta a avut loc la casa artistei din Montecito și a fost un eveniment foarte restrâns, cu doar 20 de invitați.

Gwen Stefani și Blake Shelton

După aproape șase ani de relație, celebritățile au ales să-și unească destinele în secret. Cei doi s-au cunoscut la „The Voice”, unde ambii erau jurați, și așa a început povestea lor de iubire. Nunta s-a desfășurat într-un loc retras, la o fermă din Oklahoma, iar invitații au fost puțini la număr.

Lily Collins și Charlie McDowell

Lily Collins și regizorul Charlie McDowell s-au căsătorit pe 4 septembrie în Colorado. Vedeta „Emily in Paris”, a ales o rochie deosebită cu mâneci lungi și arăta pur și simplu perfect pe ea. Actrița a descris ceremonia ca fiind „magică”.

Citește și: Încă o nuntă la Hollywood! Actrița din serialul: „Emily în Paris” s-a căsătorit cu regizorul Charlie McDowell: „N-am fost nicicând mai fericită” (Foto)

Liviu Teodorescu și Iulia Iacob

Liviu și Iulia au făcut cununia civilă cu câteva luni în urmă. Cântărețul a postat pe Instagram imagini de la evenimentul lor special. Cei doi se cunosc încă din liceu și în acest an au decis să facă pasul cel mare și să devină o familie.

Gabriela Damir și Roman Burlaca

Despre faptul că Gabriela Damir și regizorul Roman Burlaca formează un cuplu s-a aflat în iarna anului 2020, iar la data de 14 februarie 2021 Roman a cerut-o pe Gabriela de soție și pe 16 septembrie a avut loc marele eveniment important din viața lor. 

Cleopatra Stratan și Edward Sanda 

Artiștii au mărturisit de mai multe ori că se iubesc foarte tare și își doresc să facă nuntă în 2021 și iată că lucrurile le-au ieșit fix așa cum și-au dorit. Cleopatra și Edward au făcut o mare petrecere pe 14 august 2021, cu aproape 100 de invitați.

Morgenstern și Dilara Zinatullina

Dilara s-a săturat să aștepte o ofertă de la iubitul ei rapper și ea însăși i-a propus să se căsătorească. Sărbătoarea a avut loc în ultima zi de vară. A fost o nuntă deosebită cu ținute haioase, jocuri distractive și nu doar.

Citește și: Morgenshtern și Dilara s-au căsătorit. A fost cea mai excentrică nuntă din showbizz-ul rusesc? (Video)

Tu pe cine ai mai adăuga în listă?