Paltonul clasic trebuie lăsat în această iarnă doar pentru momentele în care trebuie să fii extrem de elegantă și serioasă. Călduros, pufos, lung și extrem de ușor de purtat, paltonul din tendințele acestei ierni te va face să te simți precum un ursuleț, deoarece stiliștii chiar i-au acordat denumirea de „Teddy”. Motivul pentru care acest palton are această denumire constă în faptul că este din blană artificială, maro, asociindu-l cu un ursuleț de pluș.

Potrivit divahair.ro, iată 6 moduri cum poți purta acest palton.

Pantaloni boyfriend
Dacă ești genul de persoană extrem de comodă și nonconformistă, poți opta pentru o pereche de pantaloni largi, boyfriend, în combinație cu acest palton pufos. Poți adăuga ținutei o geantă oversized și o pălărie chic. Vei avea un look extrem de tineresc, trendy și nonconformist. Cu alte cuvinte, vei fi în centrul atenției fără prea mari bătăi de cap.

Botine
Acest palton extrem de pufos poate fi purtat și cu o pereche de botine, în nuanțe de roșu, galben, crem sau gri. Alege să porți botinele cu acest tip de palton pentru a fi elegantă și în zilele extrem de răcoroase. Poți îmbrăca o pereche de blugi și o bluză albă, dar ține cont și de culoarea botinelor. Dacă încălțămintea este într-o nuanță puternică, precum roșu, alege să porți culori neutre în rest, iar dacă botinele sunt crem sau gri, poți opta pentru culori un pic mai îndrăznețe în partea de sus.

Pantofi
Ești nevoită să porți cele mai elegante și înalte tocuri pe care le deții, dar te temi de faptul că vei îngheța și te vei întoarce acasă tremurând? Nicio problemă! Paltonul Teddy vine în ajutorul tău și te păzește de frig precum un calorifer. Poți completa ținuta cu o pălărie, o geantă sau o eșarfă, pentru un efect maxim de eleganță.

Fustă
Acest palton poate fi combinat și cu o fustă scurtă. În momentul în care te hotărăști să îmbraci acest palton, poți opta pentru o fustă mini, deoarece căldura este menținută cu ajutorul paltonului și nu va mai conta că ai picioarele descoperite. Ținuta poate fi completată de o pereche de bocanci sau de botine, dar totul depinde de starea ta de spirit și de evenimentul la care mergi.

Adidași
Paltonul Teddy este alegerea perfectă pentru zilele frigurose în care vrei să te simți comod. Poți purta acest tip de palton cu adidași, deoarece modelul și textura paltonului îți oferă această posibilitate. Este extrem de călduros și nu trebuie ratată nicio ocazie pentru a fi purtat.

Denim
Denimul și paltonul Teddy merg foarte bine în combinație, deoarece oferă un aer tineresc și ușor retro. Dacă vrei să îmbraci blugii preferați și acest palton, o poți face, dar doar cu condiția ca încălțămintea să fie în nuanțe de crem sau mar.

Distribuie articolul: