Persoanele puternice sunt cele care conduc mai mereu. De cele mai multe ori, ele dețin controlul atât asupra vieții proprii, cât și a partenerilor lor. Sau încearcă acest lucru, totul într-o manieră sufocantă sau obositoare. Tindem să credem că acest lucru este în ADN-ul lor, însă ce spui de faptul că acest tip de comportament poate fi scris în stele?

Există zodii care vor să domine și zodii care sunt dominate… Este cât se poate de adevărat. Bine, poate că nu îți dorești să crezi în această teorie, însă în mod sigur ai identificat un tipar. Iar de multe ori trăsăturile care țin de semnul zodiacal corespund.

Zodii care vor sa domine în relație

Zilnic ne confruntăm cu persoane care sunt dependențe de control. Le identificăm ușor, deoarece nu agreează să fie contrazise. Nu acceptă alte opinii și nu sunt dornice să își schimbe modul de a gândi. Cel mai mare defect al lor este acela că îi critică constant pe ceilalți. Observă ușor „greșelile” pe care le fac alte persoane și au mereu sfaturile cele mai bune. Manipularea este la rang de artă în cazul lor și nu foarte puține sunt momentele în care nu știu să le acorde mai mult spațiu persoanelor cu care interacționează. Crezi sau nu în horoscop, iată care sunt acele zodii care vor să domine în relație, potrivit andreearaicu.ro.

Taur

Persoanele născute în zodia Taur sunt maestre în arta dominării. Știu ce butoane să apese și întotdeauna obțin ce își doresc. Au o capacitate extraordinară de a lupta pentru obiectivele setate și au un focus ieșit din comun. Atunci când cred cu tărie în ceva, nimic nu le poate opri. Partea cea mai neplăcută este aceea că au un mod aparte de a se contrazice. Ele domină în relație din simplul motiv că nu cedează și nu puține sunt momentele în care devin destul de obositoare. Desigur, intențiile lor sunt întotdeauna cele mai bune, însă ele nu observă că au un comportament mai puțin ortodox uneori…

Leu

Persoanele născute în zodia Leu au o convingere ieșită din comun. Au foarte multă încredere în forțele proprii și nimic nu le poate opri să demonstreze acest lucru. Pot domina cu ușurință, în special în viața privată. Când își setează ceva, devin destul de insistente. Și nici momentele în care devin obositoare nu sunt puține… Deoarece au capacitatea să vadă imaginea de ansamblu, ele știu mereu cum și când să acționeze. Ca și în cazul Taurilor, intențiile lor sunt cele mai bune. Problema este aceea că aceste persoane uită că și ceilalți oameni au un cuvânt de spus.

Scorpion

Persoanele născute în zodia Scorpion sunt extrem de geloase. Deși au o sexualitate puternică și adoră momentele petrecute în doi, ele sunt conștiente de faptul că persoană iubita poate oricând să calce strâmb. Așadar, Scorpionii își doresc atenție completă. Vor să știe totul, să aibă acces oricând la telefonul persoanei iubite, să fie informate cu privire la orice activitate sau pur și simplu să fie mereu martore unor confesiuni. Spionajul este floare la ureche pentru ele și nu se tem să cerceteze mai bine ce face persoana iubită. Deoarece sunt foarte sensibile, aceste persoane se folosesc de puterea de a domina pentru a avea mai multă siguranță.

Capricorn

Persoanele născute în zodia Capricorn sunt familiste convinse. Au o inima bună și își doresc să își trăisca viața de cuplu în perfectă armonie. Însă comportamentul lor se schimbă complet în momentul în care cred că nu mai sunt apreciate. Reacția lor? Evita să vorbească deschis cu persoană iubita și preferă să aibă mereu ceva de comentat. Pot fi extrem de critice, iar cuvintele lor pot răni ușor pe altcineva, însă aceste persoane nu vor conștientiza cât de toxic este comportamentul lor.

Rac

Persoanele născute în zodia Rac pot fi asociate uneori cu părinții care, din prea multă dragoste, au tendința să sufoce. Aceste persoane folosesc uneori sentimentul de vinovăție în favoarea lor. Deoarece își doresc să obțină mereu ce și-au propus, metodele lor nu vor fi mereu cele mai sănătoase. Nici pentru ele, nici pentru persoană iubită. Intențiile lor nu sunt deloc rele. Comportamentul pe care îl au ia naștere din prea multă dragoste și din dorința puternică de a oferi și primi afecțiune. Dacă simt că persoană iubită nu este implicată suficient în relație, ele vor continua să aibă același comportament.

 

Foto: Pexels.com

Vezi și: Cum va afecta zodiile, intrarea lui Venus în Scorpion. Unii nativi vor avea parte de multă pasiune și iubire