O viață sexuală activă, plină de fantezie și culoare, este visul oricărui cuplu! Din păcate însă, realitatea este alta: pe măsură ce trece timpul și relația voastră devine mai puternică din punct de vedere emoțional, tensiunea sexuală scade, iar rutina și stresul se cuibăresc alături de voi în dormitor!

Nu e cazul să disperi însă: următoarele 5 sfaturi sexuale sunt menite să vă îmbunătățească viața sexuală și să readucă la viața scânteia pe care ați pierdut-o, scrie ele.ro.

1. Totul începe cu un simplu telefon

Da, ai citit bine, un simplu apel telefonic poate să vă ofere mai multă plăcere decât v-ați fi imaginat vreodată! Este vorba despre un apel mai special, cu o puternică încărcătură sexuală și emoțională în același timp.

Sexul la telefon este una din fanteziile cel mai des întâlnite și cu efecte benefice asupra vieții de cuplu. Lasă-te cuprinsă de magia momentului și începe o conversație cu vocea ta sexy. Pentru a încerca această formă de desfătare a imaginației sexuale, nu trebuie să fiți la o mare distanță unul de celelalt. Este suficient să vă spuneți câteva lucruri incitante chiar și atunci când sunteți la birou pentru că mai apoi, seara, atunci când ajungeți acasă, să le puneți în practică.

2. Acceptă-ți propria sexualitate

Niciodată nu te vei putea bucura cu adevărat de sex dacă nu îți cunoști sau nu îți accepți propria sexualitate. A ști ce îți place și ce te face să te simți mai puțin confortabil în dormitor este la fel de important precum tehnica sexuală. Învață, așadar, să fii sigură pe tine, să știi cu adevărat ce vrei, ce să oferi și ce să ceri în schimb de la iubitul tău.

3. Transformați-vă în actori

Nu vă fie frică să experimentați. În felul acesta, nu numai că vă îmbunătățiți viața sexuală, dar vă veți cunoaște și mai bine unul pe celălalt. Puneți în practică anumite fantezii și transformați-vă în actori de ocazie.

Pentru a face lucrurile și mai incitante din acest punct de vedere, jucați niște roluri în antiteză cu personalitatea fiecăruia. De exemplu, dacă tu ești cea care domină în mod normal în relație, lasă-l pe el să se transforme în stăpânul tău și tu fii cea care i se supune.

4. Sexperimentează!

Nu îți fie frică să experimentezi lucruri noi, mai ales dacă sunt rugăminți mai vechi de-ale lui. Întrucât bărbații sunt ființe mai vocale, probabil că până acum te-a pus la curent cu câteva dintre fanteziile sale.

Asta nu înseamnă că trebuie să faci compromisuri cu care nu te simți confortabilă, însă, de dragul lui, poți îmbrăca un costum de asistență sexy sau de menajera perversă.

Nu uita nici de pozițiile pe care le-ați văzut de atâtea ori în filme, dar pe care nu le-ați încercat niciodată.

5. Nu îl neglija

Unul dintre cele mai importante aspecte de care ar fi bine să ții cont este acela de a nu-l neglija din punct de vedere sexual. Asta nu înseamnă că trebuie să ajungeți în pat de fiecare dată când ești obosită și irascibilă, însă poți face un compromis din când în când, mai ales dacă îl refuzi de mai multe ori decât îi ridici libidoul.

Sursa foto: Google.com

Vezi şi: Ce observă partenerul tău în pat, dar nu o sa îți spună!