Orice bărbat are o latură sensibilă, totul e ca femeia de lângă el să reuşească să o descopere şi să o exploreze la adevărata ei valoarea. Cuvintele sunt importante chiar şi pentru ei, reprezentanţi ai sexului puternic. Să-i spui „mulţumesc” este esenţial şi nu este singura expresie pe care şi-ar dori să o audă de la tine. Găseşti mai jos 7 expresii pe care iubitul tău vrea să le audă de la tine cât mai des şi pe care sigur le va aprecia, potrivit relaţii.net.

1. „Te iubesc”

Primul lucru pe care vrea şi trebuie să-l audă bărbatul – este recunoaşterea sentimentelor. Aceste două cuvinte simple îl ajută să înţeleagă corectitudinea alegerii sale, să realizeze că ai nevoie de el, la fel cum şi el are nevoie de tine. Dar nu vorbi despre iubire în fiecare minut liber – acest lucru poate deveni un iritant.

Aminteşte-ţi: cu ajutorul acestor cuvinte plăcute faci firul emoţional care vă leagă mai puternic.

2. „Totul este bine?”

Aici poţi include orice cuvinte de susţinere – „Sunt cu tine”, „Spune-mi”, „Cum te simţi?” şi multe altele. Sunt cuvinte de grijă de care are nevoie omul drag. Spune-le sincer, ajutându-l cel puţin prin faptul că îl asculţi. Partenerul are nevoie de participarea ta în viaţa sa. Aminteşte-ţi: preocuparea ta şi cuvintele trebui să fie sincere, să nu fie spuse doar „din politeţe”. În caz contrar, partenerul îţi va răspunde la fel, iar acest lucru poate crea o fisură în relaţia voastră.

3. „Iartă-mă”

Un cuvânt de reconciliere. Abilitatea de a ierta şi de a cere iertare este un talent deosebit. Găseşte-l în tine şi dezvoltă-l. Învaţă să-ţi admiţi vinovăţia, dacă între voi a avut loc o ceartă ca urmare a cuvintelor sau acţiunilor tale. Dacă ai jignit omul drag, tu trebuie să schimbi polaritatea situaţiei de la minus la plus.

4. „Ajută-mă, te rog”

Învaţă să vorbeşti despre treburile gospodăreşti care trebuie făcute. Bărbatul nu-ţi poate citi gândurile, în special ceea ce este scris printre rânduri. El nu va înţelege sugestiile tale „subtile”. Vorbeşte clar despre aşteptările tale, explică-i ce este important pentru tine într-o relaţie şi discutaţi despre împărţirea responsabilităţilor.

5. „Eşti cel mai bun”

Această categorie include toate cuvintele care îmbunătăţesc stima de sine a partenerului: „Arăţi grozav”, „Alături de tine mă simt calmă” şi multe altele. Laudă-ţi bărbatul, el trebuie să se simtă la înălţime, să înţeleagă că este demn de tine. Dacă vezi pe stradă o privire feminină îndreptată către soţul tău, spuneţi-i despre asta vesel sau şoptindu-i intrigant, dar în niciun caz „nu conecta” gelozia, mai ales că nu există niciun motiv pentru ea.

 

Distribuie articolul: