Bronzul sănătos și uniform e doar primul pas, urmează păstrarea acestuia pe toată perioada estivală. Ți-am pregătit recomandări de produse, care-ți vor răcori pielea după expunerea la soare și vor „întări” bronzul. 

Înceacă-le împreună cu o cremă de protecție solară (link la articol precedent), și pe care le poți testa la Târgul de produse în rețeaua de farmacii Felicia:

Accelerează bronzul

După câteva expuneri la soare putem apela și la produse care să ne accelereze bronzul. Acestea sunt indicate și în cazul în care ai un ten mai închis la culoare. Spray-ul pentru accelerarea bronzului de la Verattiva creează un bronz auriu natural, uniform, și hidratează intens pielea sensibilă – un factor important în timpul băilor de soare.

 

Aplică după plajă

Extractul de aloe vera este poate cea mai indicată substanță pentru ten după expunerea la soare. Loțiunea de corp de la Verattiva este deosebit de delicată pentru îngrijirea pielii după plajă, hidratează și regenerează pielea, are o acțiune calmanta asupra celor mai frecvente semne de arsură solară. E ok dacă simțiți o ușoară senzație de răcoare după aplicare, timp de 10-15 minute.

Exfoliază

E bine de știut, pielea bronzată are nevoie de exfoliere pentru a îndepărta stratul de celule moarte, care se creează în urma expunerii la soare. Înainte și după plajă folosește un exfoliant pentru corp cu efect purifiant, care va elimina celulele moarte și va stimula reînnoirea pielii. Atenție, alegeți un produs fin la atingere, pentru a evita iritația. O opțiune bun este gomajul de la SeeSee.

Oferă fermitate

Vara, când tindem se ne descoperim mai mult corpul, produsele remodelatoare sunt de mare ajutor. O cremă anticelulită e tocmai binevenită pentru a combate aspectul de coajă de portocală și crește fermitatea pielii. Gianluca Green Touch conține extract de alge roșii, teofilină, Omega 3, Omega 6 și glicoproteine care ajută la restabilirea structurii colagenului din piele și intensifică microcirculația, după expunerea la soare.

Răcorește

Pentru confortul deplin al plimbărilor de vară, alege un spray răcoritor cu extract de arbore de ceai și complex de ingrediente ce previne dezvoltarea bacteriilor ce produc mirosuri neplăcute. Spray-ul răcoritor pentru picioare Footprim are un efect anti-perspirant, păstrând picioarele uscate, proaspete și curate întreaga zi. Se poate aplica și în interiorul pantofilor pentru o mai bună eficiență.

Produsele se găsesc în toate farmaciile Felicia sau pe felicia.md, dacă vrei să-l testezi înainte de cumpărare, vino la Târgurile organizate într-o serie din farmacii din Chișinău.

Consultă mai jos lista de farmacii disponibile:

str. Puşkin, 28

str. Pușkin,35

str. Calea Orheiului, 107

str. Kiev 11

Bul. Ştefan cel Mare, 6/1

str. Sciusev, 55

Bul. Mircea cel Batrân, 2

Bd. Moscovei, 17/2

Bd. Trăian, 23

Bd. Dacia, 21/6

str. Igor Vieru, 8/3

str. Tolstoi, 24/1

Bd. Ştefan cel Mare,182

str. Calea Iesilor, 16/6

str. Gh.Asachi, 27/1

str. Dumeniuc,12

str. Ceucari 2

str. Calea Iesilor, 8

P