Să recunoaștem, doamnelor, știm cu toții ce avem acolo, dar sunt încă atât de multe lucruri pe care nu le știm despre vaginul nostru. Este încă considerat misterios și există atât de multe concepții greșite despre vagin, încât este pur și simplu derutant. Există nenumărate mituri vaginale pe care trebuie să le demontăm. Știm că majoritatea dintre noi nu se simt confortabil să vorbească despre părțile femeilor noastre, dar este timpul să rupem acest tabu. Să demontăm cele mai mari mituri despre vagin chiar aici, chiar acum.

5 mituri despre vagin demontate

Când această iubită a spus că iubitul ei știa mai multe despre vaginul ei decât știa ea însăși, este într-adevăr o declarație care ne face pe toți cu ochii mari. Pentru că atunci când vine vorba de vagin, atât bărbații, cât și femeile au foarte puține cunoștințe despre el. Orice puțin știu ei sunt adesea mituri complicate ale vaginului, care chiar trebuie demontate. Luăm 5 mituri și le demontăm.

  1. Vaginurile miros urât în mod natural Aceasta este cea mai comună concepție greșită pe care o au femeile despre partea lor de femeie. Dar avem vești pentru tine. Vaginul tău NU miroase urât. Asta dacă nu ai o infecție sau dacă ai menstruație. Vaginul are un gust și un miros distinctiv și variază de la femeie la femeie. Dieta ta, nivelul pH-ului, modificările hormonale etc. decid mirosul vaginului tău. Așa că nu, vaginurile în mod natural nu au un miros urât și este timpul să încetați să vă speriați din cauza asta.

Un alt mit ridicol este că infecția cu drojdie este o BTS. Infecția cu drojdie este incredibil de frecventă chiar dacă NU ești activ sexual. Infecția este neplăcută de avut, dar nu este mare lucru și poate fi ușor tratată și evitată prin menținerea unei rutine de igienă adecvate. Folosirea prezervativelor te poate salva de bolile cu transmitere sexuală și de sarcina nedorită, dar nu reprezintă o protecție împotriva infecției cu drojdie.

  1. Cu cât ai mai mult sex, cu atât devii mai puțin „strâns” acolo jos Acest mit este cu totul sexist, insultător și incorect pe atât de multe niveluri. Vaginurile sunt concepute pentru a fi incredibil de elastice și indiferent de numărul de ori ai făcut sex, vaginul tău se contractă în mod natural după sex. Actul sexual NU va face vaginul mai puțin „strâns” permanent. Nu există nimic numit vagin „slăbit”. Este cel mai mare mit vaginal și este adesea folosit pentru a rușina femeile, sugerând că au făcut sex cu mai mulți bărbați, rezultând astfel un vagin liber.

Pentru informația dumneavoastră, un vagin nu își pierde niciodată elasticitatea. Are capacitatea de a permite lucrurilor să intre (cum ar fi penisul) sau să permită obiectelor să iasă (cum ar fi un bebeluș) și se contractă întotdeauna în starea sa veche după sex sau naștere.

De fapt, cu cât ai mai mult sex, cu atât mai bine, deoarece păstrează elasticitatea vaginului tău intactă. Vei vedea că dacă faci sex după o pauză lungă, de câteva ori inițiale, s-ar putea să doară puțin.

De fapt, a avea mușchii vaginali prea strânși ar putea face sexul inconfortabil și ar putea însemna că aveți unele probleme medicale care trebuie abordate. Pierderea sau creșterea în greutate nu are nicio legătură cu vaginul care devine slăbit sau strâns.

  1. Vaginul se slăbește după ce a născut un copil Există o altă întrebare pe care o pun femeile: „Vaginul meu se va desface după ce am un copil?” Deloc. Vaginul revine la forma sa inițială în ciuda faptului că trece un copil prin el. Dar, imediat după naștere, femeilor li se prescriu adesea exerciții Kegel pentru a întări mușchii podelei pelvine, rectul și vezica urinară, care necesită mult stres pentru că porți copilul în jur timp de 9 luni. De asemenea, Kegels ajută la contractarea mușchilor vaginului după naștere, ajutându-vă să obțineți orgasme mai bune.

Este un mit despre vagin că vaginul se slăbește după ce a născut un copil. După cum am spus, mușchiul pelvin trebuie să lucreze și toate organele din jurul lui pentru a se asigura că atunci când faci pipi, caca sau pisi nu se scurge și nu te jenează. Este adevărat că vaginul se schimbă odată cu înaintarea în vârstă, în sensul că atunci când nivelurile de hormoni scad, ar putea deveni puțin uscat. Dar vaginul nu se slăbește după un copil, acesta este un mit vaginal.

  1. Consumul de iaurt vindecă infecția cu drojdie Consumul de iaurt vă poate ajuta imunitatea, pielea și textura părului, dar, din păcate, NU este un remediu pentru infecția cu drojdie. Doar medicamentele antifungice și o rutină adecvată de igienă vă pot ajuta să scăpați de infecția cu drojdie.

Iaurtul este foarte bun pentru dezvoltarea imunității, dar nu asigură că ar face față infecțiilor vaginale cu drojdie. Și apropo, infecția cu drojdie în vagin este cel mai frecvent lucru și majoritatea femeilor o fac cândva sau alta în viața lor sau unele chiar sunt predispuse la infecții repetate. Apoi, în afara de cremele topice antifungice, trebuie să faceți un curs de antibiotice pentru a scăpa de o infecție cu drojdie. Schimbarea frecventă a chiloților, spălarea cu o soluție vaginală cu pH echilibrat și uscarea corectă sunt modalități de a evita infecțiile cu drojdie. Iaurtul ar putea ajuta să vă ofere imunitatea pentru a vă asigura că nu aveți infecții repetate, dar dacă aveți una, iaurtul nu este leacul. Acesta este un mit al vaginului pe care trebuie să-l dezmintim.

  1. Toate femeile au orgasm vaginal În ciuda a ceea ce îți spune bărbatul tău, acest lucru NU este adevărat. Penisul lui poate câștiga lumea, dar orgasmul feminin este puțin mai complicat decât atât. Majoritatea femeilor nu experimentează deloc orgasmul vaginal. Dar asta e bine. Pentru majoritatea femeilor, stimularea clitorisului este mai naturală și mai plăcută. Încearcă-l!

Orgasmul femeilor este cel mai complicat lucru și presupunerea că femeile au întotdeauna orgasm vaginal este cel mai mare mit vaginal. Unele femei au un orgasm clitoridian, iar unele îl au prin stimularea punctului G, unele au și un orgasm cervical prin penetrare vaginală.

Este timpul să vă eliberați vaginul de toate minciunile, doamnelor. Dacă te ții de miturile vaginale, atunci ar putea fi dăunător pentru înțelegerea propriului tău corp și pentru a trăi o viață sexuală minunată. Indepărtați miturile și înțelegeți-vă real după ce citiți acest articol.

Distribuie articolul: