Industria beauty, asemenea modei, este într-o continuă dezvoltare pe Instagram, platforma devenind astfel punctul zero al noilor tendințe și tehnici. Make-up artiștii se întrec pe ei înșiși pentru a crea un conținut cât mai atractiv și inventiv destinat fanilor.

Dacă te pasionează machiajul și vrei să te inspiri, noi ți-am pregătit 5 conturi și cu siguranță vei găsi ceva pe placul tău.

@claudianeacsu

Claudia este o româncă care și-a urmat pasiunea și a ajuns să fie un make-up artist internațional. A fost menționată în articolele multor publicații de renume, asemenea Refinery29 și Glamour UK. Propunerile sale sunt feminine și grațioase. Parcursul său în domeniu a fost remarcabil, câștigând popularitatea de care se bucură acum datorită talentului său înnăscut.

@nikki_makeup

Colaboratoare cu Becca Cosmetics, Nikki este cunoscută mai ales pentru faptul că a machiat vedete asemenea lui Bella Hadid și Kendall Jenner. Cu vechime în industrie, aceasta are ca look definitoriu, general recognoscibil, sprâncene bogate, un ten glowy și buze pline.

@violette_fr

Pe Violette probabil o cunoașteți, dacă nu datorită muncii sale ca make-up artist, cel puțin prin prisma profilului său de Instagram inspirațional. Unicitatea este ceea ce o definește pe ea, de la alurile propuse, până la modul în care le expune în mediul online. Fiind franțuzoaică, rujul roșu este trademark-ul său, însă nu se ferește niciodată să îl combine cu ceva mai îndrăzneț, asemena unui glitter smokey-eye.

@katiejanehughes

Cu nici mai mult nici mai puțin de 314.000 de urmăritori, Katie este un make-up artist cunoscut. Ceea ce a propulsat-o în topul popularității pe Instagram a fost naturalețea cu care aborda și propunea machiajul online.

Intrată în industrie într-un moment în care make-up-ul era egal cu o față încărcată și un machiaj al ochilor excesiv, Hughes nu s-a regăsit în această estetică. Look-urile sale sunt simple și sofisticate în același timp. Nu ezită să fie îndrăzneață, atâta timp cât nu depășește normele firescului.

View this post on Instagram

Which Brow, 1 or 2?

A post shared by KATIE JANE HUGHES (@katiejanehughes) on

@weepeace

Daria, originară din Rusia, deține contul @weepeace. De la prima privire aruncată asupra profilului său, abundența de culoare și sclipici te lovește din plin. Majoritatea look-urilor propuse de ea sunt glossy, în perfectă concordanță cu tendințele actuale.

Sursa: verdict.ro

Distribuie articolul: