Deși activează de doar câteva luni în blogging, Cristina Gheiceanu se bucurură de mult succes în această activitate și are parte de un feedback mai mult decât pozitiv din partea cititoarelor. Noul hairstyle, dar și noile postări de pe blog au impus-o pe ex-prezentatoarea de știri să-și suplinească garderoba cu outfit-uri stilate de toamnă.

E prima toamnă pe care jurnalista Cristina Gheiceanu o petrece în Elveția. Nici acolo însă nu renunță la stil vestimentar și la aprecieri ale serviciior de comandă online, despre care vorbește pe blog.

Pentru că și-a dorit să le vorbească cititoarelor despre cum își pot asorta puloverul roșu, Cristina mărturisește: „Deasupra, ca să nu dați greș, puteți lua o geacă neagră. Eu ador gecile de piele cu aplicații, cum este și cea de mai jos. Îmi place pentru că aplicațiile au mult roșu. O pereche de pantofi ar merge mână în mână, dar o pereche de ghete sau botine ar avea același efect, plus că ar oferi și mai multă comoditate.”

14937415_1758950807702707_5927270394311076496_n

Cristina dovedește că orice outfit călduros poate fi și silat, de aceea ieșirile ei pot arăta și așa:

Processed with VSCO with a5 preset

Frumoasa bloggeriță are o atracție aparte și pentru paltoane. „Anul acesta, se poartă paltoanele mai lungi și mai largi. Apropo, moda a devenit atât de individuală, așa că, în caz că un palton e un pic cam mare pentru voi, nicio problemă… o centură frumoasă va adăuga și mai mult farmec”, mai spune autoarea.

Processed with VSCO with a5 preset

„Vă arăt o ținută perfectă de toamnă, atunci când nu vreți să vă desparțiți de culori întunecate, dar totuși vreți să ieșiți în evidență. Acest minunat sacou l-am combinat cu o pereche de blugi de aceeași culoare, o helancă pe gât, de un albastru închis și o pereche de cizme negre, care vin peste genunchi. Am scos ținuta din anonimat cu o geantă verde și o eșarfă primită de la o prietenă, în culori de albastru cu negru”:

Processed with VSCO with a5 preset

Acesta e outfit-ul de toamnă, ales pentru excursia în Franța, mai exact la Evian les Bains. „Cum ne îmbrăcăm în călătorie? Dargile mele, un cardigan poate face multe pentru voi. Prindeți-l cu o centură și arată minunat, este cald și comod. O pereche de adidași comozi, o pereche de blugi care vă plac mult și o cămașă care să aibă un strop de culoare”, mai spune autoarea.

Processed with VSCO with a5 preset

 

Distribuie articolul: