Acest articol își propune să dărâme mitul potrivit căruia dragostea durează doar trei ani. Îți prezentăm 5 idei romantice de petrecut timp în cuplu. Pentru ca dragostea să dureze până la adânci bătrâneți.

Job, casă, copii (puteți să ordonați lista după cum doriți). Îndatoriri continue și mereu alte priorități decât grija de a fi romantici unul cu celălalt. Nu crezi că umbi un pic pe sârmă? E greu să ai o viață perfect echilibrată, dar nu imposibil. Tot ce ai nevoie este un pic de bunăvoință și 5 minute să citești sfaturile editorilor marieclaire.ro, pe cât de romantice, pe atât de salvatoare.

1. Mereu la prima întâlnire

Acum am să din din casă. La începutul relației, soțul meu a făcut o serie de poze cu locurile pe unde ne-am plimbat în primele noastre zile împreună. De câte ori ne e dor de noi la început, ne uităm la acele poze și ne reamintim primele emoții. Și pentru că au fost imortalizate, nu avem cum să le uităm. Așa că, atunci când suntem prin zonă, e prilej de flirt, săruturi și multă veselie. Propunerea mea este să vizitați, când aveți timp, locurile prin care v-ați plimbat la începutul relației. Dacă nu mai știți care sunt, pur și simplu luați-vă de mână și hoinăriți pe străduțele cochete ale orașului, ferite de trafic, pe care vă puteți săruta în voie, ca doi adolescenți la prima întâlnire.

2. Luați cina în oraș

Nu aveți timp de cină, pentru că serile sunt ocupate cu cei mici și alte îndatoriri casnice? Vă mărturisesc, și eu sunt în aceeași situație. Dar am o altă variantă pentru voi (și pentru mine): de ce nu luați prânzul împreună? Folosiți pauza de masă … cu folos! Întâlniți-vă la mijlocul drumului. Nu e musai să stați la masă, poate dura mai mult decât aveți voi timp la dispoziție. Dar vă puteți așeza pe o bancă și consuma sandvișul în timp ce sporovăiți vesel.

3. Ieșiți la dans

Ah, numai când mă gândesc la ringul de dans simt o furnicătură plăcută în tălpile picioarelor. E-adevărat, pentru mine e mai greu de pus în practică această fantezie în doi, pentru că jumătatea mea mai bine ar tăia lemne toată ziua decât să dea armonios din mâini și din picioare. Dar poate că tu ai mai mult noroc, cine știe ce veleități de Patrick Swayze se ascund în partenerul tău. Una peste alta, dansul (re)unește la nivel erotic un cuplu aproape la fel de bine ca o partidă reușită de sex.

4. Faceți sex

Dacă tot a venit vorba de dans… 🙂 Așadar, ce ar merge mai bine după o zbânțuială de pomină în club? Una și mai și între cearșafuri! Nimic nu e mai terapeutic decât o noapte fierbinte în doi. Bine, ca să ne încadrăm în sfera romanticului, putem să-i spunem sexului pe numele lui de cod: “dragoste”.

5. Vizionați un film romantic

Rămâne la alegerea voastră dacă înainte sau după ce faceți sex (mă scuzați, dragoste). Părerea mea este că înainte ar fi cel mai potrivit, pentru că poate încinge spiritele și pregăti terenul. Cu amendamentul că, dacă-l vezi că își schimbă poziția și se așază cu capul în poala ta, e cod roșu de … adormit. Pune filmul romantic pe “pause” și pune de urgență în aplicare sfatul de dinainte.

SURSA

Foto: Google.com

Distribuie articolul: