Anul 2022 și-a intrat în drepturi, iar fashionistele au început să „vâneze” trendurile așa că își îndreaptă atenția spre cei care dictează moda – haistyliștii și influencerele. O mare atenție se acordă detaliilor, deoarece se știe prea bine că anume detaliile fac diferența, fie că e vorba de haine, accesorii sau coafură. Care sunt cele mai puternice trenduri de hairstyle în anul Tigrului, ne spune, evident, Vogue.

Părul sănătos

Părul sănătos arată și este îngrijit. Despre acest lucru vorbesc experții Vogue. Acum câteva decenii, femeile preferau să-și coafeze părul, dar uitau de tunsori sau măcar de tăierea capetelor uscate.

Indiferent de lungimea părului, este important ca acesta să arate îngrijit chiar și în pandemie. Specialiștii recomandă să optăm pentru tunsori clasice, ușor de întreținut dacă nu avem suficient timp pentru a le coafa sau pentru a ne adresa mai des la specialist.

Bobul rămâne pe poziție

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Taylor LaShae (@taylorlashae)

Bobul clasic, numit și Alexa-style, nu pleacă nicăieri. Va fi la mare căutare și în acest an. Cei care deja au această tunsoare, pot opta pentru una și mai scurtă, până la linia bărbiei. Femeile care vor un bob mai lung se pot inspira din tunsorile anilor ’70, când se purta bobul drept până la linia umerilor.

 

Buclele mari bine definite

Dacă până acum erau în vogă coafurile ce păreau neterminate sau realizate fără prea mult efort, atunci de acum încolo vom vedea tot mai multe femei cu bucle perfect definite. Da, da, revine stilul old-school cu bucle perfecte ca în anii ’90. Drept exemplu o puteți lua pe Adele pe coperta Vogue.

Citește și: Adele a lansat un nou videoclip. Artista i-a surprins pe fani cu piesa „Oh My God” (Video)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi)

Aranjarea perfectă

Încă un ecou din anii ’90 este aranjarea cu un finisaj ideal și strălucitor al părului, indiferent de lungime, pentru care veți avea nevoie de suficient fixativ ca să-l mențineți în aceeași poziție, fără fire „zburătoare”. Coafura trebuie să arate ca proaspăt ieșită din salon.

Părul creț în stil natural

Anul acesta, buclele „sălbatice” devin și mai populare decât în 2021. Un finisaj în stil rock ‘n’ roll (anii ’70) merge mână în mână cu mișcarea continuă de a îmbrățișa textura noastră naturală a părului și de a-l scoate în evidență.

Vezi și: Stiliștii spuneau să o aruncăm, dar „a renăscut ca Pasărea Phoenix”! Încălțămintea Wedge Trainers e din nou la modă! (Video)