Ashton Kutcher este unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood, însă puțini sunt cei care știu că acesta are un frate geamăn, care, din nefericire, este bolnav.

Ashton Kutcher, a dezvăluit, în urmă cu mai bine de 15 ani, că fratele lui geamăn, Michael, suferă de paralizie cerebrală. Acesta din urmă, însă, nu și-a dorit ca această informație să ajungă în presă. Ba mai mult, Michael a dezvăluit că a fost foarte furios atunci când fratele lui l-a expus în felul acesta.

„Am fost foarte furios. Foarte furios. Îmi amintesc că am vorbit cu el despre asta.”, a declarat Michael, în cadrul unui interviu, potrivit revistei People.

Deși Michael s-a supărat pe fratele lui imediat după interviul acela, ulterior, el a ajuns la concluzia că a fost foarte bine ce i-a făcut, întrucât i-a schimbat viața.

„Chris (așa îl numește el pe Ashton) mi-a făcut cea mai mare favoare, întrucât mi-a permis să fiu eu însămi.”, a declarat Michael, care a fost diagnosticat cu paralizie cerebrală când avea doar trei ani.

„Acțiunile zilnice ale fratelui meu îmi amintesc că viața nu înseamnă doar să alegi după provocări, ci printre ele. Mike are o compasiune uriașă pentru cei din jur.”, a declarat Ashton despre fratele lui.

De asemenea, în cadrul interviului, Michael a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat din cauza bolii de care suferă, dar și cum Asthton l-a protejat întotdeauna atunci când copiii îl batjocoreau.

„Fratele meu m-a apărat mereu. A vrut ca cei din jur să mă respecte. Iar asta a însemnat mult pentru mine.”, a mai precizat Michael.

Michael, care este căsătorit și tatăl a trei copii, este purtător de cuvânt al Fundației pentru paralizie cerebrală. De asemenea, el este și consilier la Joshin, o aplicație care ajută familiile să găsească îngrijire pentru o persoană cu dizabilități, indiferent de vârsta lor.

Fratele geamăn al actorului Ashton Kutcher trăiește astăzi datorită unui transplant de inimă la care a fost supus, după ce a fost diagnosticat cu cardiomiopatie, la vârsta de 13 ani. Actorul a dorit atunci să-și ajute fratele, donându-i inima lui.

Recent, la vârsta de 40 de ani, fratele artistului a mărturisit că Ashton Kutcher s-a oferit atunci să-l ajute. Actorul a vrut atunci să-i doneze inima fratelui său geamăn.

Nu-mi găsesc cuvintele. Este o conexiune pe care nu pot să o explic. Este o onoare, o apreciere și o iubire profundă pentru o persoană care ar sacrifica atâta pentru tine”, afirmă Michael pentru presă, potrivit The Sun.

Michael declară că nu dorește ca oamenilor să le fie milă de el pentru că „a tras paiul scurt” și s-a născut diferit.

Fratele actorului încurajează, de asemenea, oamenii să se înregistreze ca donatori de organe.

Distribuie articolul: