Atenția pe care trebuie să o acordăm copiilor epuizează chiar și vedetele. Mila Kunis a recunoscut că în timpul carantinei a fost atât de obosită de copii încât a dorit foarte mult să-și petreacă timpul fără ei, scrie Glamour.ru. Aceasta a făcut o mărturisire neașteptată într-un interviu cu prezentatoarea TV Ellen DeGeneres. Actrița s-a numit  pe sine „o mamă groaznică”. Și totul pentru că în timpul carantinei „s-a săturat de copiii ei”, de fiica Wyatt de șase ani și de fiul de patru ani, Dmitry.

Discutând cu Ellen despre reclama la Super Bowl, în care a jucat împreună cu soțul ei Ashton Kutcher, Mila a spus că nu a ezitat să ia parte la filmări, pentru că ardea de dorința de a ieși din casă. „Propunerea a venit în toiul pandemiei. Eram în carantină și ardeam de dorință să ies din casă”, spune Mila.

LOS ANGELES, CA – AUGUST 23: Ashton Kutcher and Mila Kunis attend the 6th annual PingPong4Purpose at Dodger Stadium. (Photo by Steve Granitz/WireImage)

„Am luat filmarea ca pe o vacanță de două zile și ca pe o ocazie de a petrece timpul fără copii. Oricum, am petrecut două zile departe de copiii mei, așa că sunt o mamă groaznică! – a adăugat actrița, râzând. – Îmi iubesc copiii, dar uneori am impresia că ei mă urmăresc! Ei, ca și câinii, știu întotdeauna în ce cameră te ascunzi. Nu poți să te îndepărtezi de ei prea mult”.

Anterior, Mila a recunoscut că Ashton a fost surprins, urmărind serialul – chiar în momentul în care scena erotică era pe ecran. „A decis că mă uit la porno! Era teribil de jenat”, spune actrița.

MOUNTAIN VIEW, CA – DECEMBER 03: Actors Ashton Kutcher (L) and Mila Kunis attend the 2018 Breakthrough Prize at NASA Ames Research Center. (Photo by C Flanigan/FilmMagic)

Anul acesta, Ashton Kutcher, în vârstă de 43 de ani, și Mila Kunis, în vârstă de 37 de ani, își vor sărbători cea de-a șasea aniversare a nunții. Au început să fie împreună în 2012, iar inițial relația lor s-a limitat la una formală. Curând, cuplul și-a dat seama că nu ar putea trăi unul fără celălalt și s-au mutat împreună.

Sursa: Glamour.ru