Mila Kunis și Ashton Kutcher își vând conacul din Beverly Hills. Vila luxoasă are cinci dormitoare confortabile și cinci băi, un living spațios și o bucătărie dotată cu cea mai nouă tehnologie, precum și o sală de gimnastică, o saună și o curte pitorească cu piscină și o zonă de spa. 

Potrivit presei occidentale, Ashton Kutcher și Mila Kunis își vând casa din Beverly Hills pentru 14 milioane de dolari. Conacul cu trei etaje este situat în regiunea izolată din Hidden Valley, în care locuiesc alte vedete: Jennifer Lawrence, Nicole Kidman, Adele, Katy Perry, Cameron Diaz și Penelope Cruz.

Citește și: Cum arată vila de 18 milioane de dolari în care locuiesc Harry și Meghan în Los Angeles

Casa actorilor este decorată într-un stil modern american, cu predominanță de nuanțe deschise și materiale naturale. Conacul are cinci dormitoare confortabile și cinci băi, un living spațios și o bucătărie dotată cu cea mai nouă tehnologie. Noilor rezidenți li se oferă o sală de gimnastică, o saună, precum și o curte pitorească, cu piscină și zonă de spa.

Anul acesta, Ashton, în vârstă de 42 de ani și Mila, în vârstă de 36 de ani, vor sărbători a cincea aniversare a nunții. Aceasta este prima casă a soților pe care au cumpărat-o împreună. Cei doi au o fiică Wyatt de cinci ani și un fiu de trei ani, Dmitry. De asemenea, cuplul mai are o casă, tot în Santa Barbara.

Mai multe imagini în galeria foto de mai jos:

Sursa: Glamour.ru

Vezi și: Așa arată vila luxoasă de 28 de milioane a cuplului Lopez-Rodriguez. Locul perfect pentru nunta lor (Foto)