Prințul Harry și Meghan Markle s-au izolat într-o vilă luxoasă din Beverly Hills, care aparține magnatului și actorului de la Hollywood, Tyler Perry, dezvăluie în exclusivitate DailyMailTV. Cuplul nu a fost văzut niciodată în public cu Perry, dar se crede că l-a cunoscut prin intermediul prietenei lor apropiate, Oprah Winfrey.

Ducele și ducesa de Sussex și fiul lor de un an, Archie, locuiesc în conacul de 18 milioane de dolari încă de la mutarea lor în Los Angeles, de la sfârșitul lunii martie. Anterior locuiau într-o casă pe malul lacului pe Insula Vancouver, dar când au anunțat că vor renunța la îndatoririle regale în ianuarie, s-au reorientat spre California, după ce Canada a anunțat că își va restrânge granițele din cauza COVID-19.

Vila în stil toscan a fost dată în exploatare acum 50 de ani și este dotată cu 12 camere de baie. Cu o suprafață a teritoriului de 22 acri (8.9031 hectare), este situată pe vârful unui deal din regiunea ultra-exclusivă Beverly Ridge Estates, oferă o priveliște spectaculoasă asupra orașului. În apropiere se găsește aeroportul privat Van Nuys și cele mai populare școli private din vestul Los Angelesului.

Sunt puține proprietăți în jur, iar închirierea unui conac ar costa între 20.000 și 40.000 mii de dolari, pe când procurarea unui imobil, îi va costa pe doritori, începând cu 16 milioane de dolari.

Nu se știe dacă Harry, de 35 de ani, și Meghan, de 38 de ani, închiriază proprietatea lui Tyler sau locuiesc acolo în calitate de oaspeți, deoarece nu există nicio înregistrare a vânzării conacului. Cert este că cei doi au fost observați plimbându-și patrupezii în apropiere.

Oprah Winfrey este considerată mentor atât de către Perry, cât și de Meghan și Harry

În prezent, ducii de Sussex lucrează împreună cu Oprah la un serial documentar, în timp ce Perry a lucrat în trecut cu canalul de televiziune ORA . O sursă a declarat pentru DailyMail.com: „Meghan și Harry au fost extrem de precauți să-și țină stabilirea lor în LA în secret. Echipa i-a ajutat să aleagă locația pentru mutarea lor în Los Angeles. Beverly Ridge are propria intrare păzită, iar proprietatea lui Tyler are o poartă proprie, care este supravecgheată de echipa de securitate. Beverly Ridge este un loc privat excelent. Vecinii sunt în mare parte persoane bogate, cu afacei mari, fiind mai puțini bârfitori din showbizz în jurul lor. Este de la sine înțeles că locația este uimitoare – doar e una dintre cele mai frumoase și de vis zone din LA”

Perry a construit de la zero conacul Beverly Hills, de 24.000 de metri pătrați, după ce a cumpărat cei 22 de acri de teren, cheltuind în 2004 peste 4,3 milioane de dolari .

Sursa: Dailymail.co.uk