Chiar dacă la prima vedere par cele mai complicate ființe din lume, bărbații au slăbiciunile lor și pot fi cuceriți fără prea mult efort. Tot ceea ce trebuie să faci este să îți pui în valoare calitățile de cuceritoare și să fii cât mai naturală.

1.Iubește-te pe tine însăți 

Auzi peste tot acest sfat, iar asta se întâmplă dintr-un singur motiv: este unul dintre cele mai importante trucuri de care poți să ții cont când îți dorești să cucerești un bărbat. Încrederea în forțele proprii și iubirea de sine sunt cei mai buni prieteni ai tai când vrei să obții ceva – chiar și atunci când acel “ceva” este un El.

Când ai încredere în tine, ai la îndemană toate armele de care ai putea avea vreodată nevoie pentru a suci mințile oricărui urmaș al lui Adam. Un bărbat de care șsti interesată va fi intrigat de atitudinea ta încrezătoare și mai mult ca sigur va dori să afle mai multe despre tine!

2. Fii omul cu care ți-ar plăcea să ai o relație

În corelație cu punctul anterior, află că este mult mai eficient să devii tu o persoană ușor de iubit decât să cauți la infinit Bărbatul Perfect, care să îți îndeplinească toate cerințele. Odată ce decizi să investești în tine, vei remarca o mulțime de schimbări pozitive, de la atitudinea ta, brusc mai încrezătoare și optimistă, la cea a oamenilor din jurul tău – inclusiv a bărbaților – care se vor simți atrași instantaneu de energia și buna dispoziție pe care le emani.

3. Pune-ți în valoare personalitatea

Partea cea mai grozavă a deciziei de a-ți orienta grija și iubirea în primul rând înspre tine și abia apoi înspre ceilalți este descoperirea faptului că, în mare parte, ești deja cine îți dorești să fii și ai toate acele calități pe care le cauți la partenerul ideal – ești frumoasă, deșteaptă, amuzantă, simpatică etc.

Și dacă tot ai toate aceste calități incredibile, de ce le-ai ascunde sub o mască? O greșeală pe care femeile o comit de foarte multe ori, uneori chiar inconștient, este încercarea de a părea, în fața bărbatului de care s-au îndrăgostit, altcineva decât sunt de fapt, sperând că astfel să îl cucerească.

4. Combate tiparele negative de gândire 

La început îți va fi dificil, dar această practică este necesară dacă vrei să ai parte de succesul pe care ți-l dorești pe plan sentimental și nu numai: antreneaza-ți mintea să scape de tiparele negative de gândire. Ce înseamnă asta? Spre exemplu, în loc să presupui din start că tipul de care te-ai îndraăgostit lulea nu are cum să te placă, imaginează-ți exact contrariul – în definitiv, esti o femeie minunată, de ce nu ar simți și el pentru tine întocmai ce simți tu?

Distribuie articolul: