Cu siguranță ați observat că în fiecare sezon facem obsesie pentru anumite articole vestimentare și accesorii. Ei bine asta înseamnă că devii „victima” trend-urilor, nu spunem că este rău mai ales dacă știi să alegi doar ceea ce te reprezintă. 

Sezonul acesta există multe piese cheie pe care le vedem foarte des, dar vom vorbi despre 4 dintre ele cele mai cunoscute.

Jacheta din denim

Cu rochii sau pantaloni, lungă sau în trei sferturi, jacheta din denim este o piesă versatilă și adusă în atenția noastră de către designeri. Varianta cea mai cool de styling ar fi s-o întegrezi într-un ansamblu full denim, cu o pereche de pantaloni cu talie înaltă ori o salopetă loose fit. 

Bentițele și agrafele

Bentițele Prada (primăvară-vară 2019) și clamele cu perle Simone Rocha (primăvară-vară 2018) au fost adevărate triggere la capitolul accesorii în acest sezon. Sunt două hit-uri absolute ale sezonului, așa că dacă nu ți-ai făcut deja o minicolecție, dă-le o șansă.

Costumul

Ați observat și voi că în ultimul timp pe la petreceri vezi o mulțime de femei, care optează pentru costume elegante în loc de rochii. Trebuie doar să ai în vedere ca execuția și croiul să fie impecabile și să-ți vină perfect. Poți purta sacoul direct pe piele sau peste o helancă dintr-o țesătură fină. Păstrează accesorizarea minimală.

Blazerul

Blazere supradimensionate, cambrate, cu imprimeuri ori cu croiuri atipice, toate ar trebui să se regăsească pe lista ta de shopping în acest sezon. Dacă e supradimensionat și structurat, asociază-l cu piese cu texturi fine, fluide, poartă-l cu rochii midi vaporoase, cu fuste plisate. Dacă e cambrat, poartă-l cu pantaloni pană ori jeanși cu talie înaltă.

Distribuie articolul: