Multifuncționalitatea și versatilitatea uleiului de față constă în faptul că poate fi aplicat ca produs independent, împreună cu o cremă, ca parte a măștilor și în multe alte moduri. Acest remediu merită luat în considerare pentru cei pentru care sezonul rece devine în mod tradițional sursa a numeroase probleme ale pielii, care sunt rareori rezolvate prin îngrijirea de bază.

Mod nr.1 uleiul se aplică independent

Uleiul propriu-zis trebuie aplicat pe pielea curată și umedă. Acest lucru va asigura o distribuție uniformă a produsului și, de asemenea, va ajuta să mențină pielea hidratată. Reamintim că aplicarea uleiului pe pielea uscată poate usca și mai tare epidermul.

Mod nr. 2 uleiul+produse de îngrijire

Dacă doriți să combinați uleiul cu produsele de îngrijire a pielii, crema pe bază de apă trebuie aplicată înainte de ulei, deoarece apa nu va putea pătrunde în stratul de ulei și efectul substanței va fi ineficient. O cremă pe bază de ulei poate fi aplicată înainte sau după aplicarea uleiului. Astfel, el va putea să hidrateze mai profund pielea și să o îmbogățească cu proprietățile sale benefice.

Mod nr.3 ulei+masaj

Masajul facial cu ulei este unul dintre cele mai plăcute și eficiente ritualuri de frumusețe pentru perioada de iarnă. Puteți utiliza o rolă, care vă va ajuta să faceți un masaj de drenaj limfatic al feței, precum și să asigurați introducerea profundă a nutrienților în piele.

Mod nr.4 mască din ulei

Una dintre opțiunile pentru hidratarea feței este masca cu ulei. După ce vă aburiți fața, aplicați ulei pe ea, apoi puneți un prosop umed, dar foarte cald. Păstrați-l timp de 10 minute, apoi curățați-vă fața.

Sursă: marieclaire.ru