Să fii infidel este un joc periculos, mai ales dacă nu-ți dorești să fii prins și să rănești persoana cu care ai o relație, însă aceste 3 zodii au mereu noroc.

Atunci când ești într-o relație serioasă, există iubire, încredere și respect, chiar dacă există și momente mai tensionate.

Probabil în astfel de momente pasiunea dispare, așa că începi să te întrebi dacă nu cumva partenerul tău este infidel, mai ales dacă el începe să se îndepărteze, să stea până mai târziu la birou sau să vorbească mai mult decât de obicei la telefon.

Este dificil să afli dacă partenerul tău te înșală cu adevărat, asta dacă ei nu mărturisesc sau îi surprinzi tu. Există însă și o explicație, deoarece experții în astrologie au descoperit că nativii născuți în aceste 3 zodii au cele mai mici șanse să fie prinse dacă își înșală partenera.

Cel mai probabil este ca aceste zodii să înșele, însă să poată face acest lucru fără ca nimeni altcineva să știe. Acest lucru nu înseamnă automat că sunt nativii aceștia sunt predispuși să fie infideli, ci pur și simplu s-ar descurca foarte bine să ascundă totul perfect.

1. Berbec

După un flirt sau o aventură de o seară, unii oameni trăiesc cu un sentiment de vinovăție și simt nevoia să mărturisească imediat partenerei ce au făcut. În timp ce unele zodii se încadrează perfect în acest tipar, Berbecului îi este puțin mai ușor să acopere o indiscreție. Acesta face pur și simplu ce vrea și găsește mereu o metodă perfectă pentru a-și justifica acțiunile pentru a trăi împăcat cu sine.

2. Gemeni

Unii oameni sunt fericiți să fie cu aceeași persoană pentru totdeauna, însă alte persoane se plictisesc de-a lungul timpului și vor să încerce și altceva, fără să renunțe la relația lor stabilă. Gemenii sunt destul de cunoscuți pentru caracterul lor aventurier, așadar este ușor de înțeles de ce le este atât de greu să stea într-un singur loc foarte mult timp. Au foarte multă energie, iar acest lucru se vede și în relație. În cazul lor, lucrurile spontane funcționează perfect, așadar nu este de mirare că ar accepta oricând o aventură de o noapte.

3. Rac

A ține secrete nu este neapărat un lucru rău, poate ești un prieten loial sau un angajat care știe să păstreze discreția. Însă, când vine vorba despre relația ta, să fii foarte bun la a ascunde lucruri poate fi o problemă, acest lucru fiind valabil mai ales pentru Rac.

Acesta este atât de bun la păstrarea unui secret, încât dacă și-ar înșela partenera nimeni nu ar afla vreodată. Pe de altă parte, nativul Rac rar de gândește la alte persoane atunci când este într-o relație stabilă, așadar în cazul lor este greu de crezut că se vor strădui atât de mult să fie infideli și să ascundă asta.

În cazul acestor zodii, dacă suspectezi că ești înșelată, cel mai bine este îți confrunți direct partenerul. Dacă el neagă, dar tu pur și simplu simți că ceva s-a petrecut, este mai bine să îți asculți instinctul.

SURSA

Foto: Google.com

Vezi și: 6 zodii pe care le îngrozește orice schimbare din viața lor