Părul fin are nevoie de o tunsoare adaptată, de trucuri de styling și de un stilist bun  pe aproape. Iată în mod concret ce e nevoie de faci ca să îți poți zâmbi când te vezi în oglindă.

Care sunt tunsorile ideale pentru părul fin? Ne spune Bogdan Mirică, stilist român!

Tunsorile ideale pentru părul fin

O tunsoare adaptată transformă complet modul în care va cădea părul fin, chiar și în lipsa volumului…

„Recomandarea mea? Tunsoarea linieAceasta păstreaza toată cantitatea de păr tăiata la același nivel vizual. Rezultatul? Mai mult păr. O altă opțiunea? Graduarea. Pentru mai multă greutate în păr” punctează Bogdan Mirică.

Tunsori medii și scurte

„E musai să alegi o lungime de păr scurt, spre mediu. De ce? Pentru că părul fin crește mai încet, mai greu și devine casant spre vârfuri,” completează stilistul.

Cum îl îngrijești?

Ai nevoie de un set de produse de îngrijire adaptate nevoilor părului tău. Un șampon care să îl întărească și să îl ajute să lupte împotriva deshidratării.

Styling-ul potrivit pentru un look impecabil

E necesar să optezi pentru instrumente de styling care să nu îl degradeze și să nu îi afecteze sănătatea. Stilistul Bogdan Mirică te îndeamnă să utilizezi un styler pentru a ondula părul și a-i da un efect messy. Ca tușă finală, aplică un spray pentru finisare cu fixare profesională”, recomandă Bogdan Mirica.

SURSA