Secretul reușitei în viață a fost descoperit: rujul roșu! Conform unui studiu condus de Aliza Licht pe Instagram, la care au participat peste 15.000 de femei, această nuanță de ruj este mult mai importantă decât ai crede. Peste 90% din femeile chestionate consideră că purtarea rujului roșu la locul de muncă este perfect normală, iar peste 78% din exponentele sexului frumos consideră că sunt mult mai încrezătoare în propriile forțe atunci când folosesc rujul roșu.


Oamenii de știință ne dau și mai multe motive pentru a purta această culoare vibrantă în fiecare zi. Mai multe studii au arătat că efectele acestui ruj roșu sunt cu adevărat spectaculoase. Întreaga noastră înfățișare este schimbată și putem obține ceea ce ne dorim mult mai ușor cu ajutorul nuanței pasiunii.

Vei părea mult mai tânără

Un studiu condus de specialiștii de la Colegiul Gettysburg din Pennsylvania a arătat că trăsăturile feței, precum buzele și sprâncenele, devin mult mai șterse pe măsură ce îmbătrânești. Atunci când ești tânără, buzele sunt mai roșii decât pielea. Purtând un ruj roșu, poți anula efectul îmbătrânirii prin crearea unui contrast puternic.

Îți vei face mai multe poze

Cu cât mai des folosești această nuanță pasională, cu atât mai multe poze îți vei face. Încrederea în sine va crește foarte mult, conform instyle.com. Specialiștii de la Harvard și editorii de la CoverGirl au făcut echipă, iar supravegherea a 1000 de femei a arătat că cele care poartă ruj roșu postează de două ori mai multe poze pe rețelele de socializare față de cele care preferă alte nuanțe. De asemenea, studiul a mai arătat că cele care poartă ruj roșu de patru sau de mai multe ori pe săptămână au un nivel de încredere în propriile forțe mult mai mare decât restul femeilor.

Îți poate îmbunătăți competențele

Se pare că femeile care poartă un astfel de ruj sunt considerate mult mai competente și plăcute la locul de muncă. Dacă vrei să creezi o imagine puternică despre tine la locul de muncă, atunci folosește rujul roșu pentru a te impune în fața celorlalți colegi.

Sursa: divahair.ro

 

Distribuie articolul: