Dacă ești una dintre persoanele care a optat pentru o tunsoare bob, atât de populară în ultimii ani, atunci cu siguranță ai nevoie de câteva trucuri de aranjare care îți vor face viața mai ușoară. Nu este deloc greu să o faci, doar ai nevoie de puțină inspirație și un minim de îndemânare. Hairstylistul vedetelor din România, Sorin Stratulat, explică pas cu pas cum poți să-ți aranjezi părul ușor și rapid.

1. Schimbă cărarea și oferă textură vârfurilor.

Când ai o cărare foarte fixă și vrei să scapi de ea trebuie în primul rând să umezești părul pe de o parte și alta a acesteia. Poți să pulverizezi niște apă sau spray termoprotector (știm cu toate cât de important este acesta!). Pentru a fixa cărarea în modul în care ți-o dorești, trebuie să o usuci: folosește un phoehn și o perie. Cu ajutorul unui ondulator modifică forma vârfurilor pe bucăți mari. Acum e momentul să folosiți fixator sau spray texturant.

2. Accentuează buclele cu ajutorul ondulatorului, apoi trece ușor cu degetele pentru a le desface. Poți folosi de asemenea fixator sau spray de textură (acesta poate fi folosit și la rădăcini).

3. Un look glam. Înainte de aranjare părul trebuie să fie bine uscat, cu folosirea protecției termice. Pentru volum puteți utiliza niște mousse la rădăcină. Îți faci bucle pe care le păstrezi rulate rotunde și prinse la bază cu clipsuri ca să nu se desfacă, până se răcesc. Puteți folosi phoenul cu aer rece ca să grăbiți procesul. Pieptănați ușor buclele și aranjați-le după plac. Folosiți fixatorul. Puteți folosi o clamă sau mai multe și coafura e gata.

Pentru a vedea pas cu pas cum se realizează aranjările, urmăriți imaginile de mai jos:

Sursa: Youtube.com

Vezi și: Dacă te speli des pe păr se îngrașă mai repede? Mitul, demontat de hairstylistul vedetelor, Sorin Stratulat (Video)

Distribuie articolul: