Uneori, nu trimitem universului semnalele bune pentru a primi în schimb ceea ce ne dorim și pentru a prospera. Specialiștii în Feng Shui vin cu câteva sfaturi pentru persoanele care vor să cunoască abundența și bunăstarea. 

Iată ce trebuie să faci dacă vrei să atragi banii în casa ta: 

Zugrăvește casa 

Este recomandat să pictezi un perete violet al casei tale și să decorezi cu obiecte roșii, ori strălucitoare sau verzi, fie că sunt perne, vase sau covoare, acest lucru te va ajuta să atragi banii.

Menține ordinea

Specialiștii în Feng Shui spun că o casă ordonată atrage întotdeauna prosperitatea, de aceea trebuie să împiedici fluxul de energie. Este recomandat ca în casa să ai plante care ajută circulația energiei pozitive și atrag abundentă.

Curăță bucătăria 

De multe ori, bucătăria este cel mai dezordonat loc dintr-o locuință. Ca să atragi bunăstarea este important ca aceasta curată și ordonată. Asigură-te că masa este mereu curată și că ții lucrurile în dulapuri și frigider în ordine. De asemenea, este important să eviți scurgerile de apă din casă, deoarece acest element simbolizează banii. Dacă vrei să atragii banii, verifică robineții și ai grijă ca totul să fie în ordine.

Sursa: Ele.ro

Vezi și: 4 principii de Feng Shui care îți vor aduce bunăstare și organizare în viață

Distribuie articolul: