Chiar dacă o celebritate este iubită de mulți fani, atunci când comite o greșeală și aceasta este observată, devine subiectul unor critici aspre. Acest lucru s-a întâmplat și în cazul Andreei Marin, care, la un moment dat, a făcut postări controversate care au atras atenția admiratorilor și au generat critici aspre. Iată trei dintre cele mai notorii gafe ale sale care au provocat reacții negative printre fanii ei.

Cu mulți ani în urmă, Andreea Marin a avut parte de un moment extrem de stânjenitor în timpul unei transmisiuni în direct. Vedeta a fost gazda unei emisiuni speciale de 1 aprilie, iar cu un platou nou și un program proaspăt, totul părea pregătit pentru un succes notabil.

Cu toate acestea, chiar în primele momente ale emisiunii, Andreea Marin a comis o greșeală jenantă. Trebuia să coboare o scară, dar după primele trepte, a alunecat și a căzut. A alunecat până la baza scării, iar în acele momente a simțit că totul s-a năruit în jurul ei.

 

Am simțit așa, cum îmi pică sufletul. E o poveste pe care mulți și-o amintesc. Era o emisiune de 1 aprilie, așa s-a nimerit. Studio nou, frumos, strălucitor, neatins de pașii omului și o scară uriașă pe care eu coboram uneori la începutul emisiunii. O scară lucioasă, nou-nouță, spiralată.

Pe tocuri, cu rochie lungă. Am pășit, am mers doi, trei pași, pe aplauzele oamenilor, erau 250 de oameni în sală. După câțiva pași m-am dus din capul scării până în jos, am alunecat. Nu știu câte idei îți pot trece prin minte în doar trei secunde de groază.”, a declarat Andreea Marin, în cadrul emisiunii moderate de Teo Trandafir, acum ceva vreme.

Cu toate acestea, vedeta a abordat cu umor propriul său moment neplăcut și a primit susținerea necondiționată a publicului. Abordarea ei a reușit să detensioneze atmosfera, iar telespectatorii au fost solidari cu ea.

De asemenea, comunitatea online urmărește cu atenție fiecare mișcare a vedetei, iar orice greșeală mică este adesea sancționată dur. Așa că, atunci când Andreea Marin a postat o fotografie care părea la prima vedere absolut obișnuită, utilizatorii au analizat cu atenție fiecare detaliu.

Și uite așa, această analiză amănunțită a scos la iveală un aspect care a ridicat suspiciuni cu privire la utilizarea Photoshop-ului pentru editarea pozelor. Vedeta a fost acuzată că recurge la această tehnică pentru a-și îmbunătăți imaginea.

A văzut cineva cât i-au strâmbat piciorul în a doua poză? Înfricoșător”, a scris un utilizator în secțiunea de comentarii la postarea vedetei.

Andreea Marin a comis o altă greșeală de proporții, care a generat imediat reacții din partea internauților. Ea a postat o fotografie din Irak, alături de militarii români din zona de conflict.

Bună dimineața! Azi e o zi-provocare pentru mine, dar uneori și la război se merge cu zâmbetul pe buze. Foto: odinioară, în Irak. Să ne fie ziua bună tuturor!”, a scris Andreea Marin în descrierea fotografiei, însă, mesajul a atras imediat comentariile din partea comunității sale online. „Doamne ferește, Andreea! Războiul arată că noi oamenii nu ne-am maturizat încă! La război… ca la război” „După intervenția americană nu știu câți oameni și copii mai pot să zâmbească în această țară! Sigur că zâmbetul e cel mai frumos când ai în spate liniște și siguranță!”. „E o metaforă!”, a ținut să clarifice mesajul „Zâna Surprizelor” pentru urmăritorii săi.

Distribuie articolul: