Andreea Marin și Violeta Bănică  au realizat o ședință foto de senzație, cu tema mamă-fiică. Cele două sunt foarte apropiate și au realizat un pictorial de suflet, care să le rămână ca amintire peste timp.

Violeta, frumoasa fiică a Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Junior, este din ce în ce mai implicată, în ultima vreme, în proiectele mamei sale. După ce a apărut în Gala Atipic Beauty alături de fratele ei, Radu Ștefan Bănică, Violeta a realizat, mai nou, și o ședintă foto emoționantă alături de celebra sa mamă. Toată lumea a putut vedea frumusețea Violetei, care o surclasează până și pe Angelina Jolie: are părul lung, mătăsos, buzele pline, ochii albaștri și un chip de porțelan parcă!

Andreea Marin (48 de ani) a postat pe contul ei de Instagram imaginile de la ședința foto de suflet, realizată împreună cu frumoasa ei fiică, iar aprecierile fanilor au început să curgă.

Sentimente pentru o viață ce ne leagă pe noi, cele două Violete, și cu un fir nevăzut, suntem legate de mama mea, Violeta, înger în cer ce ne-a lăsat moștenire numele și emoțiile ei, sădite în fiecare dintre noi…

Nu am cuvinte să mulțumesc pentru această zi de neuitat echipei extraordinare care a făcut posibilă ședința foto mamă-fiică pentru sufletul nostru și acest video -o prețioasă amintire pentru noi”, a scris „Zâna” sub filmulețul de la ședința foto, postat pe Instagram.


Andreea Marin este foarte încântată de munca depusă de echipa sa.

Nu pot spune decât atât: când profesioniștii se adună, nu poate ieși decât o treaba buna! Și le mulțumim!”, a declarat vedeta, în exclusivitate pentru Click.ro

Andreea Marin (48 de ani) are o relație excepțională cu Violeta, fiica ei și a lui Ștefan Bănică Junior. Adolescenta are acum 15 ani și studiază la un liceu privat din Capitală.

De curând însă, Violeta și-a anunțat mama că a luat decizia de a pleca în străinătate, pentru studii. Aceasta își dorește să studieze la Facultatea de Drept din America.

„Zâna” anunțat că se pregătește de pe acum pentru desele călătorii pe care le va face în America, pentru a-și vedea fiica.

Violeta nu pleacă încă de acasă. Violeta mai are de învățat doi ani, până să-și ia zborul de acasă. Ea se pregătește pentru Drept. Într-adevăr, își dorește să plece din țară, la studii.

Acum, vom vedea! Nu sunt pregătită să mă despart de ea. O să-i duc dorul, dar nu-i nicio problemă”, ne-a declarat Andreea Marin, la Gala Atipic Beauty.

Andreea Marin este o mamă destul de strictă cu fiica sa. De-a lungul timpului, vedeta a încercat să o țină departe de rețelele sociale.

N-am obosit să îi explic și de o mie de ori. Vrea să urmeze Dreptul. Mă pregătesc emoțional pentru plecarea ei. Nu e ușor.

Cred că orice părinte își poate închipui că, în general, despărțirea de copil, din orice motiv ar fi, nu e ușoară, dar te gândești la viitorul lui. Vrea să plece în Statele Unite.

O să mă vedeți mai rar. Cred că o să mă vedeți tot timpul în excursie”, a declarat Andreea, recent, într-o emisiune tv.

Distribuie articolul: