Principalele tendințe a colecțiilor de toamnă sunt surprinzătoare, simple, dar totodată frumoase. Mai jos vei găsi cele trei accesorii care cu siguranță te vor ajuta să ieși în evidență. 

Mănuși lungi

În această toamnă, mănușile scurte matlasate au fost înlocuite cu modele lungi în stil retro, nu numai din piele, ci și tricotate. În noile colecții există multe modele originale în culori vii, deci, toamna aceasta nu alege doar negrul.  

Geanta din blană

În acest sezon, gențile din blană s-au întors triumfător pe podiumuri – trebuie doar să te uiți la fotografiile de la emisiunea „Fendi”, unde accesorii similare au fost prezentate în mai multe forme și dimensiuni. Deși, uneori se pare că nu au dispărut deloc, deoarece astfel de genți au fost tendința principală a iernii trecute, iar unele femei le-au purtat chiar și vara. 

Cercei masiviCerceii mai mari numiți și „chunky” sunt un accesoriu atemporal care a prins indicii de retro în acest sezon. Dacă hitul principal al sezonului trecut au fost cerceii cu lanț greu, atunci în toamnă au fost înlocuiți cu bijuterii cu cristale mari și pandantive complexe. Cu toate acestea, formele clare sunt acum apreciate.

Distribuie articolul: