Pe 25 octombrie a avut loc deschiderea celui mai mare magazin „DinInimă”, care reprezintă brandul de țară al industriei ușoare, în incinta centrului comercial „UNIC” (etajul 3) din Capitală.

Realizat după un concept modern, magazinul „Dininimă”, dispune de un spațiu generos cu suprafața de 2000 m2 și pune la dispoziția cumpărătorilor  mii de produse, fabricate de 40 de branduri autohtone de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii.
din-inima-1
Cei prezenţi la eveniment au asistat la o prezentare de modă cu ținute compuse doar din piese vestimentare ale producătorilor autohtoni şi au primit sfaturi utile din partea stilistei Yliana Danko.
Primii cumpărători nu s-au lăsat mult timp aşteptaţi. Mai ales că, inaugurarea magazinului „DinInimă” a fost însoțită și de multe surprize pentru cumpărători. Pe lângă reducerile de preț de până la 20% la brandurile autohtone, fiecare persoană care a achiziționat articolele „DinInimă” au primit câte un card de reducere.
din-inma-3
Proiectul a fost implementat prin investiții comune ale companiilor autohtone din industria de modă, membre ale Asociației Patronale din Industria Ușoară (APIUS) și ale partenerului strategic, Proiectul de Competitivitate al USAID Moldova. Proiectul „DinInimă. Branduri de Moldova” a fost creat în 2012 cu susținerea financiară a Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID).
Foto: Madein.md, captura video

P.