Vrei să înțelegi femeie… să vă spunem un secret: uneori nici ele nu se mai înțeleg. Fiți de acord, femeia este capabilă să redea un gând, la care nu s-ar fi gândit niciun bărbat.

1. Se spune că de ceea ce ți-e frică, de aceea nu vei scăpa. Acum mă tem foarte mult să câștig mai mulți bani și să slăbesc, de asemenea mă tem de o mașină nouă, de un apartament nou și o vacanță în Maldive. Vai, ce frică mi-e, mi-e frică tare de tot!

2. Există două modalități să înțelegeți logica feminină. Dar nici unul dintre ele nu funcționează.

3. La concursul de logică feminină cu o diferență foarte mare a câștigat generatorul de numere aleatorii.

4. Se spune că: „Bărbatul este Marte, iar femeia Venera…”. Astfel, Venera este unica planetă care se rotește împotriva acelor ceasornice. Iată mi-a venit un gând despre logica feminină…

5. Logica feminină: „Deoarece eu am hotărât așa! Dar de ce am hotărât așa, eu încă nu am hotărât!”

6. – Scump-o, dar cum rămâne cu datoria conjugală?

– Dormi, seara nu se dau datoriile – e un semn rău!

7. Bărbaților nu încercați să înțelegeți femeile. Nu destul că femeile uneori își spală părul separat de corp, dar unele dintre ele își spală și bretonul separat de tot capul.

8. Logica bărbaților: Dacă aflu, îl ucid! Logica feminină: Ucide-mă, dar voi afla!

9. Aș vrea foarte mult să fiu o femeie slabă, dar ba caii aleargă, ba casele ard… (Proverb rus: Femeia adevărată poate opri calul care aleargă și să intre în casa care arde.)

10. M-am gândit mult timp ce să-i dăruiesc soțului de ziua lui de naștere. Mi-am cumpărat bilet la o stațiune balneară. Soțul se va mai odihni de mine!

11. Nu există femei plinuțe, există haine strâmte!

12. Eu și soțul meu avem multe în comun. El este mândru și eu sunt mândră. El este rău și eu sunt rea. El mă iubește și eu mă iubesc!

13. Între bărbat și femeie trebuie să fie egalitate. Ea se căsătorește cu el, iar el face tot restul pentru ea.

14. Care este deosebirea dintre logica feminină și cea bărbătească? Cea a bărbaților este mai corectă, cea feminină este mai interesantă.

15. Vai, nici nu vă gândiți că eu sunt rea. Eu pur și simplu am răutate pentru toți.

16. Soția a venit spre dimineață. Soțul țipă: – Unde ai fost? Eu nu am dormit toată noaptea! Soția obosită: – Dar tu crezi că eu am dormit?

17. – Câți ani ai?

– Optsprezece.

– Dar doi ani în urmă ai spus același lucru.

– Eu nu sunt dintre acele care azi spune una, iar mâine alta.

18. – Mă învârtesc ca o proastă în roată!

– Nu proastă, dar veveriță!

– Veverița cel puțin are blană, dar eu… rămân proastă!

19. Mă urc pe cântar, soțul se uită la cifre și râde. Eu îi răspund mândră: „Ce credeai? Oamenii cu inimă de aur, cu nervi de fier și caracter de oțel nu pot cântări puțin!”

Distribuie articolul: