Revista EA.md împlinește, pe 10 octombrie 2020, 10 ani de activitate. #10yearschallenge este hashtag-ul care îți propunem să însoțească o imagine recentă și una de acum 10 ani, dar și o scurtă povestire despre cum te-ai schimbat în acești ani, ce ai pierdut și ce ai câștigat, ce lecții ți-a lăsat acest deceniu. Să vedem cum s-a schimbat prezentatoarea radio și moderatoarea Doina Danielean.

S-a lăsat provocată și ne-a răspuns cu drag prezentatoarea Doina Danielean.

Cea mai importantă realizare

„Când ajungi la #30 e destul de interesant să privești în urmă la cei #20 (zâmbește). Mai ales când în cursul celor 10 ani treci prin atâtea. 10 ani în urmă eram însărcinată, proaspăt măritată și cu activitatea radio suspendată. Atunci tot pe undele radio eram, activam la ProFm Chișinău. Îmi amintesc fiecare moment din 2010, eram atât de fericită, chiar dacă au urmat multe dezamăgiri, nu regret dragostea pe care o simțea romantica incurabilă, Doina de atunci, fiindcă acum țin de mână un băiat chipeș de aproape 10 ani! Chiar dacă am mai multe realizări în cei 10 ani – el e cea mai importantă realizare a mea, e prima care-mi vine în gând când sunt întrebată”, ne declară Doina.

Doina Danielean și feciorul său, Ionuț – 2020

Roadele culese și lecțiile învățate

„Acum simt deja toate roadele, iar lecțiile învățate îmi sunt cea mai puternică motivație să trăiesc frumos, să îmi prețuiesc părinții și să-i savuuurez la maxim cat îi mai am. Prin asta îl învăț pe fiul meu cum e să-ți iubești viața, cum să-ți iubești plaiul și cum să-ți iubești/respecți/răsfeți părinții. În același timp am lângă mine bărbatul care îi poate fi un exemplu perfect fiului meu. O frază din cartea de autobiografie și motivație pe care urmează s-o lansez: „Femeia de #30 care sunt nu uită să Mulțumească, mereu să-i fie vieții recunoscătoare pentru toate””, ne-a mai dezvăluit Doina Danielean.

Vezi și: Corina Dascălu a răspuns provocării #10yearschallenge: „Timpul a trecut extrem de frumos prin viața mea”